Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

ДЖОРД ЕООД - Al дограма

Пишете ни
Ние предлагаме PVC системи, произведени по европейски стандарти, с високо качество, изгодна цена, естетика и безопасност
Сайт:   http://pvc-dograma-bg.com
За нас ПВЦ дограма Al дограма Врати Щори Охранителните ролетки Витрини стъкло Обекти 
Можем да Ви предложим алуминиеви системи за врати и прозорци, фасади, покривни конструкции, офисни преградни системи на Алтест и Алумил. ( Ценова листа )

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА АЛТЕСТ

PVC дограма - Алтест   PVC дограма - Алтест      

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така и закупи съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин „Алтест” се опитва да предложи на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА АЛУМИЛ

PVC дограма - Алумил   PVC дограма - Алумил    PVC дограма - Алумил  

Отличаващите групи продукти на компанията са Архитектурни Системи за всички архитектурни приложения, като врати, прозорци, фасади (окачени фасади), покриви конструкции, офисни преградни системи и други, проектирани за крайния потребител и покриващи неговите изисквания. АЛУМИЛ разграничава 48 различни архитектурни алуминиеви системи, според всяко желание, заявка, както и 18 специални приложения. Алуминиевите системи АЛУМИЛ се отличават със съвършената си конструкция, модерното планиране, издръжливост, естетичен вид и функционалност. Също така, съвместимостта между различните системи увеличава възможността за комбиниране според избора на потребителя. Набляга се на гаранцията за качество на крайните продукти, сертифицирайки както продукта, така и неговия производствен процес, въз основа на сертификати от международно признати организации. Алуминиевите системи на АЛУМИЛ са избор „до живот”, не изискващи големи разходи за поддръжка, а в случай на подмяна, рамките са напълно рециклируеми и помагат за опазването на околната среда.

Адрес: София 1202
бул. Сливница 245

тел.: 02 8 311 277, моб 0886 850 839, 0878 850 839, 0878 850 840
факс: 02 8 311 277
мейл: sales@pvc-dograma-bg.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.