Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

ДЖОРД ЕООД - Витрини стъкло

Пишете ни
Ние предлагаме PVC системи, произведени по европейски стандарти, с високо качество, изгодна цена, естетика и безопасност
Сайт:   http://pvc-dograma-bg.com
За нас ПВЦ дограма Al дограма Врати Щори Охранителните ролетки Витрини стъкло Обекти 
Стъклените витрини са широко разпространени днес и на практика са навсякъде около нас.

 

При изработването им може да се избира вида на стъклото, от което да бъдат направени, според желанията на клиента и бъдещото натоварване, на което ще бъдат подложени. 

Витрината за Вашия магазин или друг обект може да бъде изработена от закалено стъкло, триплекс или обикновено, но по-дебело стъкло. Закаленото стъкло се подлага на допълнителна обработка и якостните му качества многократно се увеличават. Витрина от такова стъкло може да бъде счупена много трудно. Триплексът е сравнително нов материал, който набира широка популярност, заради отличните си качества и красива визия. Получава се чрез слепването на няколко листа стъкла посредством смола. От това произлиза неговата значителна здравина. Много добър избор за изработване на стъклена витрина.

Най-икономичният вариант е използването на стандартно, удебелено стъкло като основа за стъклена витрина. За доброто функциониране на витрината е много важно качеството на обкова, използван при нейното монтиране. Ние Ви съветваме да инвестирате повече средства в един по-скъп и качествен обков, защото от неговото състояние зависи цялата функционалност на вратата както и степента на защита, която тя оказва на затвореното помещение. В някои случаи се налага поставяне на Черна каса при монтажа. Черната каса представлява метална рамка и се използва за нивелиране на отвор за по-прецизен монтаж. Добрата нивелация е от голямо значение при монтажа на стъклени врати и витрини.

Адрес: София 1202
бул. Сливница 245

тел.: 02 8 311 277, моб 0886 850 839, 0878 850 839, 0878 850 840
факс: 02 8 311 277
мейл: sales@pvc-dograma-bg.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.