Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

КОМАТЕК КМТ ООД

Пишете ни
КОМАТЕК КМТ ООД

За тези, които изискват най-доброто
За нас Обков MACO Аксесоари Покривни прозорци Тавански стълби 

Фирма КОМАТЕК-КМТ ООД е създадена през 1997 г. Основната ни дейност е продажба на обков за дървена и пластмасова дограма, крепежни елементи и аксесоари, свързани с производството и монтажа на прозорци и врати.

Лицензиран представител сме на австрийската фирма MACO, произвеждаща обков за всички варианти на отваряне при дървена стъклопакетна дограма, капаци и всички пластмасови прозоречни системи. Поддържаме големи складови наличности, като така осигуряваме гъвкава схема на работа за всички наши клиенти.

Дистрибутираме гумени уплътнители с немска марка, за дървена стъклопакетна дограма и врати. Изработени от висококачествен термопластичен еластомер, те гарантират дълготрайна и безотказна употреба.

Предлагаме немски алуминиеви водобрани, профили за покриване на крилата, задължителни при производството на дървена стъклопакетна дограма. Така осигуряваме дългогодишно използване – без поддръжка.

При нас може да намерите и външни подпрозоречни дъски, славещи се с изключително лесен монтаж и гарантирано качество.

Друг наш продукт, радващ се на интерес сред клиентите и изключително актуален, са праговите системи за врати. Те предоставят възможност за монтиране на входни врати при напълно гладки подови повърхности, с гарантирана изолация. За всички, монтиращи врати, имаме и високо товароносими панти с отлични характеристики.

Фирмата ни предлага пистолетна пяна и крепежни елементи, използвани в производството и монтажа на дограмите.

Амбицията ни е да разширяваме последователно богатата гама на предлаганите изделия, за да задоволяваме все по-широкия спектър от изисквания на Вас – нашите клиенти.

В офисите ни в градовете София, Варна, Бургас и Пловдив ще получите професионална консултация от млади, високо квалифицирани специалисти. Това, което ни отличава от останалите фирми, е специалното, индивидуално отношение към клиента. След повече от 10 години усилена работа, фирмата се утвърждава на пазара, доказвайки своята надеждност.

С разширяването на складовата ни база и внедряване на иновативни продукти целим да предлагаме висококачествени услуги и сертифицирани стоки, отговарящи на всички изисквания от страна на клиентите.

Брошури ( 16 ) Статии ( 4 )
Централа София
Адрес: 1618 София , жк Овча купел, ул. Босилек 11
тел.: 02/ 955 73 31, 955 73 20
факс: 02/ 955 73 31
мейл: sofia@komatek-kmt.com
Адрес: 8000 Бургас, ул. Индустриална 46 - складова база Бургас Комерс
тел.: 056/ 845 218, 0886/ 439 615
мейл: burgas@komatek-kmt.com
Адрес: 9000 Варна, бул. Ян Хуняди 6 - зад изчислителен център
тел.: 052/ 500 048, 0887/ 303 953
мейл: varna@komatek-kmt.com
Адрес: 4000 Пловдив, ул. Георги Трингов 10А
тел.: 032/ 966 642, 0886/ 814 695
мейл: plovdiv@komatek-kmt.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.