Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

ЛУКСПЛАСТ ЕООД

Пишете ни
цени на дограма - много персонални оферти

Скъпи клиенти!

„Лукспласт” ЕООД е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. За производството на PVC дограма избрахме профилите на KÖMMERLING (Германия) – лидер на пазара, а за алуминиева дограма и фасади профилите на ETEM (Гърция). От самото си създаване през 2005 г. фирмата е ориентирана към частните клиенти, които са много взискателни както към качеството на продуктите и услугите, които получават така и към тяхната цена. Все пак подмяната на дограма е решение за дълги години напред – “Защо да нямаме прозорец от най – високо качество на оптимална цена?“

Изработката на PVC дограма е поверена на фабрична линия на Elumatec и Stűrtz, което заедно с високия професионализъм на нашия екип, обучен от немски специалисти, води до безкомпромисно качество на предлагания от нас продукт. Екипът, съставен от млади, приветливи консултанти ще отговори на всеки Ваш конкретен въпрос и ще Ви предложат информация и най-подходящото за Вас проектно и ценово решение. Вашата удоволетвореност от крайния резултат ще бъде гордост за нас!

Монтажните екипи са съставени от млади, амбициозни монтажници с висок професионален опит. Тяхна отговорност е да демонтират безплатно старите Ви дървени прозорци, да нивелират, монтират и уплътнят новата Ви дограма по най-добрия възможен начин. Тяхно задължение е да Ви уведомят как да поддържате своите нови прозорци и врати и да оставят дома Ви в състоянието, в което са започнали работа в него.

За нас е важен положителният имидж и коректното отношение към Вас потребителите.


машина за PVC дограма Фабрична линия за PVC дограма
машина за алуминиева дограма Фабрична линия за алуминиева дограма офис на Лукспласт
Врати ( 15 ) PVC Дограма ( 2 ) AL Дограма ( 2 ) Промоции ( 4 ) Вътрешни щори ( 1 ) Външни щори ( 1 ) Комарници ( 1 ) Брошури ( 4 )
Централен офис
Адрес: 1000 София
бул. Мадрид 17
тел.: +359 2 943 73 57
мейл: manager@luxplast.bg, office@luxplast.bg
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.