Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

КАПО България ООД

Пишете ни
КАПО България ООД

Вече 80 години КАПО е синоним за прозорци и врати, които могат да задоволят всяко желание на клиента. Нашите обучени специалисти залагат всичко, за да могат да Ви предложат перфектно качество до най-дребния детайл.

За разлика от прозорците от синтетични материали, прозорците от дърво по никакъв начин не натоварват околната среда. Напротив, дървото е естествено растяща и възобновяваща се суровина, чието прило¬жение не нанася щети на природата.

Инвестиция, която си струва! Има прозорци, които са евтини. Но каквото днес е евтино, може още утре да предизвика големи разходи. Прозорците и вратите на КАПО, изработени с точност до най-малкия детайл и изцяло надарени с перфектния дух на естетиката, придават на Вашия дом особен, напълно неповторим характер.

Фирмата си поставя високи изисквания за нейните продукти по отношение на дизайн и качество. Представителства и партньори в Европа, Русия, Корея и САЩ са готови да предложат продуктите на КАПО на клиенти и заинтересовани купувачи. Съвместната работа с международни и известни архитекти се разраства в целия свят. Също така фирмата предлага и обширни услуги, които обхващат възможно най-добро съдействие при планирането, доставката и монтажа на място.

Голяма част от служителите се обучават и усъвършенстват в предприятието, за да могат да изпълняват и задоволяват и най-високите изисквания на клиентите.

Областите за реализиране на КАПО прозорци и врати са почти неограничени. Туристически обекти като Стоте минерални извора в Бад Блумау, Минерален извор „Нова” в Кьофлак, Grand SPA Resort Arosa в Китцбюл и други са обзаведени с продуктите на КАПО. Към многото хилядни частни клиенти на групата КАПО се отнасят също и семейство Путин, Абрамович, Елтън Джон, Сабанджи, Коч, Флик, Принцеса Ира от Фюрстенберг, английското и саудитско арабското кралско семейство, както и спортисти от най-висока класа като Герхард Бергер и Томас Мустер.

Комбинацията от гъвкавост, индивидуалност и висококвалифицирано занятчийско умение можете да видите в нашия Шоурум в Пловдив.

Заповядайте при нас, за да се уверите в качеството, естетиката и професионализма на нашия екип.

Статии ( 1 )
Адрес: 4000 Пловдив
ул. Христо Дюкмеджиев № 9
тел.: 032 / 626488
факс: 032 / 624971
мейл: milusheva@kapo-bg.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.