Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/bulwindo/public_html/forum/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
BulWinDoors.com • Виж темата - много съм доволна от ГРУППЛАСТ ЕООД

много съм доволна от ГРУППЛАСТ ЕООД

Тук е мястото да споделите от какво сте доволни и от какво не за всяка една фирма от бранша.

много съм доволна от ГРУППЛАСТ ЕООД

Мнениеот silvana30 на 21 Май 2010, 01:59

Тази фирма честно казано я взех малко на риск,препоръяаха ни я наше приятелско семейство те били доволни и така..................
аз пък си мислех тези не са голямо име и кой знае какви са измамници,нали ги гледаме всякакви по "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА",но моя съпруг ме нави.
Ние имаме два апартамента и доста голяма вила. С недоверие им дадох само вратите на единия апартамент,от което се изненадах как спазиха сроковете,тогава им дадох и прозорците и на двата апартамента и се убедих КОРЕКТНИ,ТОЧНИ ,ДА ДА ДА
Сега до края на този месец ще започваме и вилата и пак те ще я правят ,а и за нас и цените са от голямо значение и това ни е по джоба. :D
silvana30

Re: много съм доволна от ГРУППЛАСТ ЕООД

Мнениеот Gosho_n на 07 Юни 2010, 13:02

Не е ли истъркано сами да си правите рекламата ? ;)
Gosho_n

Мнениеот mimoz_a на 16 Юни 2010, 18:48

аз пък се възползвах от тази фирма и съм доволна.Незнам дали е реклама,както твърди този потребител,но и така да е не ми пука ,момчетата бяха коректни.
mimoz_a

Мнениеот vitorio_o на 17 Юни 2010, 21:29

Аз не мога да искажа мнение за тази фирма понеже не ги познавам. От скоро чета форуми за подобен тип фирми и все още не мога да реша на кого да се доверя,но ми направи очевидно впечатление,че този потребител Gosho_n от доста време следи нещата и всяка тема той има мнение.
Та дали въпростният потребител е клиент.................НАДАЛИ :lol:
vitorio_o

Мнениеот Gosho_n на 21 Юни 2010, 13:38

Много е ясно,че не сам клиент никога не съм казал това но и никак си не подтиквам хората с измислени реклами да посетят дадена фирама като си правя реклама сам ;)
Gosho_n

Мнениеот Gosho_n на 21 Юни 2010, 13:44

и за да спрат всички глупости Администратора да искара Ип-тата и сами ще се обидите ;) че си е измислена реклама :lol:
Gosho_n

Назад към Отзиви за фирми