Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Статистика  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Дограма в цени за София - Запитване за оферта от Пенкова

Пишете ни
цени на дограма - оферти !!! ВАЖНО: От 1 септември 2008 запитвания за оферти получават единствено ВИП участниците в нашият каталог.
За повече информация как да станете ВИП участник: Видове участие в bulwindoors.com


Това е запитване за оферта от посетител, използвал нашият конструктор.
Моля, предложете му оферта по зададените параметри, ако желаете, или препратете запитването на Ваш сътрудник / контрагент в съответният район.
Благодарим Ви предварително!

Идва от:  запитване по E-mail
Име: Пенкова
E-мейл: office@bulwindoors.com?subject=oferta_za_zapitvane_5974
Населено място: София
Допълнително описание:Здравейте,

След проучване в интернет на база положителни отзиви от клиенти на които вече сте поставяли нова дограма, моля за Вашия отговор дали е възможно да си поръчам при Вас смяна на старата ми дървена дограма с ПВС и съответно оферта за смяна на дограмата .

ДОГРАМА ФАЙЛ


1. СМяната на дограмата - стандартатен прозорен с врата на хол в панелен апартамент в кв."Гагарин" Пловдив , намиращ се на пети етаж без асансьор .

2. Размери на прозореца - ще ви ги приложа в прикачен файл .

3. Време на изработка - съответно вземане на точни размери , сключване на договор, срок за доставка и монтаж , гаранционни срокове и след гаранционно обслужване , начин на плащане и т.н.

4. Вид профил с който Вашата фирма работи и колко години гаранция се дават за него ?

5. Вид стъклопакет - топлозащита, климатизация и приток на повече светлина, шумозащита и т.н . С оглед на цената ми бе препоръчано , че и двоен стъклопакет , ще е удачен вариант за прозореца, но моля за Ващето компетентно мнение ?

6. Обков на дограмата - Беше ми казано , че фирми претупващи поръчката обикновено дупчат профилите и фиксират с огромни видии, после ...пяна и замазване . За препоръчване е между стената и профила да се сложи фолио , после фиксиране на конструкцията без да се дупчи и чак след това довършителни дейности / обръщане

Срещу конденз - отдущници ? Парапропускливо фолио при монтаж ? антикондезни решения и т.н.

7. Може ли две оферти - едната да бъде Базова оферта за прозоречната част неотваряема плюс врата , която да се отваря нормално , без опция падаща V-образно нагоре . Втората оферта - прозоречната част да бъде отваряема, така както е била поставена първоначално с нормално отваряще се врата . Ако предлагате комарник за врата , моля да го включите в офертата .

При допълнителни въпроси оставам на разположение !

Като предварително Ви благодаря за отделеното време, оставам

С Уважение :
Пенкова

При липса на допълнително описание - моля, изгответе му оферта за тип профил и стъклопакет по Ваша преценка, базирана на опита Ви какво най-често се търси и купува.
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.