Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Вътрешни щори

Пишете ни
Вътрешни щори


Алуминиеви хоризонтални щориВътрешните хоризонтални щори са изработени от алуминий с ширина на ламелите 16 мм или 25 мм. Тяхното управление е изключително лесно и гарантира безпроблемна работа с години. При тях монтажа е възможен както на самия прозорец или стена, така и между стъклата при дървена дограма. Разликата ще бъде само в захващането на самата щора. Монтирането става както върху стара дървена дограма, така и върху алуминиева или PVC дограма  без нарушаване целостта на камерите  на профила. Управлението може да бъде с нанизи от тънки въженца или да бъдат автоматизирани с дистанционно или с бутон. Могат да се прибират нагоре и да се променя посоката на ламелите, като по този начин се контролира пропускането на светлина в помещението.
Богатото разнообразие от цветове, би задоволило всеки вкус. Много удобни и компактни, не изискващи някаква особена поддръжка.


Вертикални щориВертикалните щори внасят елегантност и завършеност на интериора на всеки дом или офис. Изработват се от текстилни материи, защитени със специална промазка, антистатични или негорими. Ламелите на текстилна основа са в размери 89 мм и 127 мм. Предлагаме се богата цветова гама и десени, които постигат почти до 100% затъмнение на помещението. Окомплектоваката, включваща греда, тежести и ламелоносачи се предлага в бял цвят. Механизмите за управление позволяват захващане на щората за таван или за стена и позволяват пакета ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края-театрално) или да се събира в средата. Корниза, който се поставя над прозореца съдържа механизма за управление. Той може да е механичен или електрически. Предлагаме и механизми с дистанционно управление.


Предимство: При взимането на размерите, фирмите ще ви предложат  мостри и възможност да си изберете цвят и материал. Най-вероятно ще изберете плата според интериора - цвят на мебелите и тапетите например. Ако в последствие решите да промените дизайна на помещението, щорите няма да ви спрат - ако механизмът е изправен, можете да смените само лентите, спестявайки ви значителна част от цената на нови щори. Внесете елегантност и уют с вертикалните щори!автор: Рени Вълчева

 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.