Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Schuco profili / Шуко профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

SCHUCO Corona AS 60

Системата Corona AS 60 изпълнява всички изисквания за един съвременен прозорец. Строителната дълбочина на профила е 60 мм. Снабдена с притискащо уплътнение, системата достига отлични показатели при тесни видими ширини.

SCHUCO Corona CT 70 AS

Пластмасовата система Corona CT 70 AS се базира на 5-камерен профил. Тя се отличава с превъзходни топлоизолационни качества при тесни видими ширини.

SCHUCO Corona CT 70 MD

Пластмасовата система Corona CT 70 MD със средно уплътнение се базира на 5-камерен профил. Тя се отличва с превъзходни топлоизолационни свойства и същевременно с тесни видими ширини на профила.

SCHUCO Corona SI 82

Прозоречната система Corona SI 82 има три нива на уплътняване и конвенционална стоманена армировка. Благодарение на индустриалното производство и голямото профилно разнообразие с нея могат да се реализират рентабилни прозорци за нискоенергийни сгради с висок стандарт.

SCHUCO Corona SI 82+

Прозоречната система Corona SI 82+ има три нива на уплътняване и патентована технология на алуминиеви свързващи профили. Благодарение на индустриалното производство и голямото профилно разнообразие с нея могат да се реализират рентабилни прозорци за пасивни и нискоенергийни сгради с висок стандарт.


АЛБИО ЕООД
ДЖОРД ЕООД
АДИ 77
БЛИЦ СОКОЛОВИ ООД
ВАСИМАКС
ЕЛ-ТЕСТ
ЕТ Баджо
ЛИВЕЛ ООД
МУХАРСКИ ООД
НВГ ГРУП ООД
НИКОМА ЕТ
ПРЕЦИЗ - АЛ ЕООД
САРИС ООД
ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
ЮВЕНТА 3 ООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.