Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Blick profili / Блик профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

6 Камерен PVC Профил Prestige

Шесткамерна система PRESTIGE

В най-високия клас А. Тя е с най-добри топлоизолационни качества. Ширината и е 70 mm. Тя дава възможност за ефективно монтиране на трислоен стъклопакет, а това води до много нисък коефициент на топлопреминаване К = 1,1 W/m2K.Строителната ширина на профилите Blick е сведена до минимум, така че относителният дял на остъклената площ е необичайно висок. Това означава, че при еднакъв строителен отвор профилите Blick осигуряват много по-добра осветеност на дома или офиса. Произведената от тях дограма възпира огъня, защото вложените в нея материали не поддържат горенето.
Профилите Blick позволяват монтирането на всеки отговарящ на евростандартите обков. В тях могат да се вграждат специални заключващи системи и съоръжения за сигурност, а от вътрешната страна на дограмата могат да се поставят допълнителни блокировки.
Изработените от EPDM уплътнения не се напукват или свиват и осигуряват непреодолима бариера срещу студа, шума и влагата.
Профилите Blick отговарят на най-новите здравни норми и изисквания за безопасност на Европейския съюз. Калциево-цинковият температурен стабилизатор, който се използва при производството им, е напълно безвреден и неканцерогенен за разлика от обичайно използвания оловен оксид. Вложените суровини гарантират висока устойчивост на всевъзможни атмосферни влияния, а рецептурите на завода са съобразени с интензитета на слънчевото греене на нашите географски ширини.
При производството на профилите Blick се използва цялата цветова гама на екстериорните фолиа на Rеnolit. Фирмата прилага утвърдена технология на основата на топлостопяеми вещества, но може да работи и по алтернативната технология със стандартен разтворител.
Профилите Blick отговарят на европейските стандарти DIN и RAL. Те притежават сертификат за качество от НИСИ – София, като са изпитвани и сертифицирани и от независимите оторизирани лаборатории на Chemson Grup и Baerlocher GmbH. От 2003 година заводът прите

5 Камерен PVC Профил Optima

Петкамерна система OPTIMA

Добро съотношение между цена и качество дава и единственият представител на средния клас - петкамерната система OPTIMA.

4 Камерен PVC Профил Practice

Четирикамерна система PRACTICE

Четирикамерните профили PRACTICE са с широчина 60 mm и имат коефициент на топлопреминаване
К = 1,24 W/m2K.

4 Камерен PVC Профил Effect

Четирикамерна система EFFECT

Четирикамерните профили EFFECT са с широчина 60 mm и имат коефициент на топлопреминаване К = 1,24 W/m2K, като профилите от олекотената система EFFECT се отличават със заоблените си контури.

4 Камерен PVC Профил Noval

Четирикамерна система NOVAL

Добро съотношение между цена и качество дава представителят на средния клас - четирикамерната система NOVAL.
NOVAL е с широчина 60 mm, има коефициент на топлопреминаване К = 1,24 W/m2K и се отличава със заобления си контур.
АЛКАТЕМ ЕООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.