Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Reynaers profili / Рейнарс профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

Алуминива прозоречна система Reynaers Eco System

Иновативнa, енергоефективнa Uf = 2.20 W/m2, с атрактивен дизайн, позволява изработка и монтаж на големи отваряемости, покрива най-високите европейски стандарти за автоматизация, сигурност и дизайн.


Алуминива прозоречна система Reynaers CS77

Иновативнa, енергоефективнa Uf = 1.6 W/m2, с атрактивен дизайн, позволява изработка и монтаж на големи отваряемости, покрива най-високите европейски стандарти за автоматизация, сигурност и дизайн.

Алуминива прозоречна система Reynaers CS86-HI

Иновативнa, изключително енергоефективнa Uf = 1.4 W/m2, с атрактивен дизайн, позволява изработка и монтаж на големи отваряемости, покрива най-високите европейски стандарти за автоматизация, сигурност и дизайн.

Пожароустойчиви прозоречни системи Reynaers CS68-FP/CS77-FP

Пожароустойчиви системи  за врати, стени и комбинации от най-висок клас, патентована охлаждаща технология, сертифицирана по стандарти EN 1364/1634 – EW30, E30, EI30, EI45, EW60, E60, EI60,  пожароустойчиви врати до 75 минути, системен пожароустойчив  обков.

Алуминиви прозоречни системи Reynaers CS24-SL/CS38-SL

Атрактивни системи тънки на вид поради специфичния дизайн наподобяващ стара желязна дограма. Предназначени за реконструкции на стари сгради или за нови конструкции при необходимост от минимален видим размер на рамката.

Алуминиви системи за зимни градини Reynaers CR120

Системата е предназначена за зимни градини, оранжерии и специфични покривни конструкции. Възможност за вграждане на капандурни прозорци Рейнарс с ръчно или автоматично управление. CR120 разполага с 3 варианта на дизайн: прав, ренесансов и скосен. Опция за монтиране на специална системна капачка с цел скриване кабелите на вграденото осветление.

Алуминива противокуршумна дограма Reynaers CS77-BP

Бронирана система, тествана в балистични лаборатории и сертифицирана по европейски стандарт EN 1522 – 1523, системата е съвместима с останалите продукти от семейството на Рейнарс.

Алуминиви системи за плъзгане Reynaers CP 45/50/96-LS/130-LS/155-LS

Плъзгащите системи на Рейнарс се отличават с възможностите си за изпълнение на големи отваряемости при голямоформатни и тежки стъклени плъзгащи конструкции, освен ръчно управление системите предоставят възможност за електромеханично задвижване и дистанционно управление.

Системи за окачени фасади тип пфостен-ригел Reynaers CW50

Богата гама разновидности – капачкови, структурни фасади, окачени фасади с декоративна капачка само по хоризонтала или вертикала, вариани за апликиране към стоманена носеща конструкция, приложение за остъкляване на покриви, опция за вграждане на димоотводни люкове, клапи с успоредно изнасяне и т.н.

Елементни алуминиеви окачени фасади Reynaers CW86-EF

Системата е предназначена преди всичко за изпълнението на високи сгради и мащабни проекти. Предлага се във варианти на структурно и полуструктурно остъкляване. Предоставя възможност за вграждане на клапи с успоредно изнасяне, клапи на горна хоризонтална ос, клапи английски тип отваряне навън и т.н.

Системи за слънцезащита Reynaers BS 100 / 30 / 20 и BS40

Системи за външни хоризонтални слънцезащити и жалузийни козирки, позволяващи лесно управление на достъпа на светлина, висока степен на стабилност и максимално засенчване.  Вариант BS40 e за плъзгащи се слънцезащитни капаци. Опция за автоматично управление.

Системa за панорамно безшпросно плъзгане Reynaers GP51

Иновативната система на Рейнарс е предназначена за остъкляване на тераси, веранди, вътрешни преграждания в офиса или в жилището. Системата следва модерните тенденции за максимална прозрачност и минимална видима широчина на носещите профили разположени само по хоризонтала.

Система алуминиеви парапети Reynaers RB10

Парапетите RB 10 предлагат разнообразие от естетически форми: прав, елипсовиден или заоблен дизайн. Възможно е да се вградят стъкла, плексиглас или акрилни пана, вариант за директен монтаж към ръкохватката.
RB 10 е тестванаи според най-стриктните европейски стандарти

Система вентилиране на помещенията Reynaers VENTALIS

Венталис е уникална система за вентилиране на помещенията с автоматично регулиране на въздушния поток. Системата е пригодена да се вгражда в окачените фасади, плъзганията и дограмите на Рейнарс и елиминира възможността от поява на конденз поради липсата на приток на достатъчно свеж въздух.

Рейнарс системи за вграждане на фотоволтаици

Всички основни системи на Рейнарс Алуминиум са пригодени за бързо, лесно и надеждно монтиране на соларни панели, в това число конвенционалните и елементните фасади на Рейнарс, системите за парапети, покривни остъклявания и др.

RW 100/ RW 105 - хибридна система на Рейнарс алуминий-дърво

Хибридни системи, които се състоят от външна алуминиева термоизолирана част и вътрешна, която е от дърво.
Системата за врати и прозорци RW 100 и системата за плъзгане RW105 се доставят на клиента като готово изделие. Възможност за изработка на позиции с огънати профили. Разнообразие от фладери.
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.