Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Altest profili / Алтест профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

Алтест система „Пони“

Алуминий студен профил
Системата „Пони “ на Алтест е 37,5 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт проектирана е така че да изпълнява външни и вътрешни архитектурни предложения, където не е необходим термо-мост.
Богатия обхват профили, модерни аксесоари и гуми от ЕPDM е гаранция за перфектно водооттичане и безупречна работа в различните ситуации. Серията работи и с двуплоскостни механизми. Възможни са вариянти на неотваряема, отваряема – вертикална, хоризонтална дограма, отваряема около централна ос прозорци, както и комбинации отваряеми и неотваряеми секции врати.
Система „Пони „ е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна външна и вътрешна. Богатата гама основни профили /каси/ и стъклодържачи дават възможност за използуване на единично стъкло /4-10мм/ и стъклопакети 18 мм.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.

Алтест система „Ескимос“

Алуминий с термомост
Системата „Ескимос" на Алтест е 53 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт, съобразена с изискванията и размерите на обкова – панти, заключалки и др. Тя е система с прекъснат термомост, с полиамид на касовия профил 24 мм. и 20-22 мм. на крилото.
Състои се от обширен набор профили за всякакъв род решения.
Системата „Ескимос” на Алтест е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна, вътрешна и външна /централната гума е специално разработена за серията /.
Богатата гама основни профили и стъклодържачи дават възможност за използуване на стъклопакети 24 мм. Това е модерна алуминиева система, задоволяваща най-новите архитектурни тенденции при направата на врати и прозорци, където е необходима термо- изолация. Това позволява интегрирането и във всякакви климатични условия и различни сгради.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.
ДЖОРД ЕООД
ЗЕНИТ - K EООД
ТРИПЛАСТ ЕООД
БЛАДИМ
ПРОФИЛ ГРУП
ТЕКА ПЛАСТ ЕООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.