Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

BLK aluminium profili / БЛК алуминиум профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

BLK CLASSIC 142 / БЛК КЛАСИК 142

Елементарна, но отличаваща се с модерна изчистена линия.
Иновационнитe технически и функционални характеристики в комбинация с облекчено обслужване, прави тази система подходяща за конструкции среден размер, прозорци и вътрешни врати. Перфектна за тези, които търсят икономичен вариант, но с безпроблемно функциониране и издържливост.

BLK REGAL 154 / БЛК РЕГАЛ 154

Тази система бе проектирана да задоволи търсенето на конструкторите. Резултатът е интелигентна система, без компромиси в качеството и функционалността. Перфектна за различни конструкции – от отваряеми прозорци и врати, луксозни магазинни витрини и сложни вътрешни преграждания, до нестандартни врати и прозорци в жилищното строителство – отваряне в две равнини, осово или с тройна посока на движение, арки и др.

BLK CLASSIC 254 Thermo / БЛК КЛАСИК 254 Термо

Това е усъвършенствана три-камерна изолационна система, в която се използва термо прекъсване с 18 мм полиамид тип “?”, усилен с фибростъкло.
КЛАСИК 154 Термо система действително постига максимална термо-изолация, комбинирана с модерен дизайн и ефективно енерго-спестяване. Коефициентът на термо-предаване на системата е Uf =2.91 W/m2K и отговаря напълно на стандартите за термо и звуко изолация в своя клас.

BLK REGAL 262 THERMO / БЛК РЕГАЛ 262 Термо

С изключителен коефициент на термо предаване Uf=2.30 W/m2K, система РЕГАЛ 262 Термо дава възможност за максимална термоизолация, достигайки най-високото ниво в своята категория.
Това е усъвършенствана три-камерна изолационна система, която използва термо прекъсване с 26 мм полиамид тип “?”, усилен с фибростъкло. Системата е уникална и напълно комплектована, съчетаваща в себе си висока термо изолация, издържливост и модерен стил. Когато целта на конструкцията е дълготрайност, функционалност, термо изолация и сигурност, правилното решение е РЕГАЛ 262 Термо.

SLIDING SYSTEMS BLK CLASSIC 330 / ПЛЪЗГАНЕ БЛК КЛАСИК 330

Със своята модерна и изчистена линия, системата създава характерна и приятна атмосфера в оформените интериорни пространства. Тя е гъвкава, чудесна за вътрешни или фасадни разпределения. Същевременно, използвана в малки и средни по размер конструкции, създава усещане за комфорт и шик.

SLIDING SYSTEMS BLK REGAL 337 / ПЛЪЗГАНЕ БЛК РЕГАЛ 337

Ново поколение плъзгаща система с изчистена линия, която напълно покрива естетическите критерий на модерната архитектура при големи светли отвори. Съвсем нова система, която съчетава иновационен дизайн и функционални характеристики. БЛК системата РЕГАЛ 337 с пълно право предлага оптимална комбинация от елегантност, функционалност и сигурност. Проектирането й се основава на допълнително вграден иноксов или елуксиран водач, за меко и безшумно плъзгане на крилото.


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.