Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Chervenkov profili / Червенков профили

Фирми, работещи с тези профили
Пишете ни

Червенков - трислойна слепена дограма от масивна дървесина

Профили Червенков: описание и цветова гама

Дървото внася в дома незаменим уют и естествена красота, същевременно притежава и отлични технически характеристики на топло- и звукоизолатор.

Съвременната дървена дограма се характеризира с висока технологичност дълготрайност, екологичност и надеждна защита от влага и вредни лъчи и носи комфорт и незаменимо усещане за топлина и атмосфера на традиционния български дом.

ЧЕРВЕНКОВ ЕООД изработва дървена трислойна слепена дограма от масивна дървесина по оригинална немска технология JV68. Широк е изборът на материал: иглолистна, широколистна и тропическа дървесина със сечение 68 мм, алуминиеви дъждобрани, гумени уплътнители на “Deventer”, многофункционален обков на “MACO” и “Siegenia”. Стъклопакет 26мм от чешки флоат с възможни комбинации от релефни, мат и цветни стъкла. Дълготрайна защита на повърхностното покритие благодарение на импрегнатори и лакове на водна основа на “Sikkens” и технологията Power Feed, богата цветова гама, висока еластичност, равномерно покритие, незначително влияние на водата, висока паропропускливост, намалена микропяна.
ЧЕРВЕНКОВ ЕООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.