Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Maco obkov / Мако обков

Фирми, работещи с този обков
Пишете ни

Maco

Компетентност в производството на обков – от Залцбург за света

Предприятието Майер & Ко Обкови ЕООД

В производството на едно- и двуосови обкови за прозорци, брави за входни врати, дръжки и обков за капаци създадената през 1947г. Майер & Ко ЕООД (МАСО), гр. Залцбург, принадлежи към най-значимите производители на международния пазар. Производственият капацитет обхваща обкови за над 35 милиона прозорци годишно.

Понастоящем фирма МАКО действа с две производствени фабрики с обща площ приблизително 100.000 кв.м. и е представена в 35 страни по света, от които в 12 страни със собствени представителства. През 2009 ще бъдат завършени и пуснати в експлоатация две допълнителни производства в гр. Калуга/ Русия и гр. Маутендорф/ Австрия.

По същия начин са обслужвани както занаятчийски структурираните работилници, така и големите индустриални производители от бранша. От развитието до продажбата на обкова са ангажирани 2.200 служители в световен мащаб.

Фирменият успех е постигнат с повече от 60 години технологична история, безброй патенти, както и собствено разработени процеси на производство и производствени съоръжения. MAКO дефинира понятията сигурност чрез обковите за врати и прозорци, устойчивост на покритието на обкова, компетентни услуги на пазара, както и ориентирано към клиентите и консултацията партньорство познато като вътрешнофирмени области на компетенция.

В контекста на цялостния набор консултации и след продажбен сервиз по отношение на производителите на прозорци МАКО се възприема като партньор с висока отговорност, силно развита креативност и абсолютен интерес към индивидуалния клиентски интерес. За тази цел са на разположение шестте продуктови групи MACO MULTI едно- и двуосови обкови, PROTECT брави за врати, EMOTION дръжки, RAIL-SYSTEMS обкови за плъзгане, RUSTICO обков за капаци и ESPAGS английски шпанолети..

Актуалните данни за всички МАКО продуктови групи са лесно достъпни със софтуерното решение MACO WIN. Световната мрежа за пласмент се грижи за това, клиентите на MACO да могат да се радват на продуктовите иновации, компетентна консултация и добър сервиз, който далече надхвърля готовността само за доставка. Реален пример на това е изцяло ориентираната концепция спрямо нуждите на клиентите.

Чрез интелигентни решения във всички области и вътрешнофирмена подготовка на специалисти МАКО извършва важен принос за подсигуряването на бъдещето на своите клиенти.

Още от март 2002 MACO е първият производител на обков притежаващ сертификат по DIN EN ISO 9001:2000.

Продуктови групи
- MULTI едно- и двуосов обков за прозорци

Новият напълно скрит обков на МАКО - INVISIBLE. С INVISIBLE на разположение на производителите се предоставя една система за дърво и PVC прозорци, която освен допълнителните предимства по отношение на естетика и функционалност не утежнява допълнително процеса на производство и монтаж – тоест двойна печалба за производителите на прозорци.
- PROTECT брави за врати

Модулната система брави за входни врати MACO PROTECT се разделя, с единните си позиции на кутиите, една варираща горна позиция на заключване и опционално удължаване на мартината до 3000мм по ВКФ, в три компонента.
Новата МАКО мартина брава Z-TF с 3 езика е окомплектована с 2 допълнителни мултифункционални езичета в комбинация с 2 противовзломни i.S.- ролови цапфи, серийно производство с посрещащи езичета и заключващо резе, с което вратата се затваря и държи в общо шест точки.
- EMOTION дръжки

MACO осигурява 12 години гаранция на функционалността на дръжките EMOTION в своите 3 разновидности, от ляво на дясно: HARMONY, SYMPHONIE, RHAPSODY. Дръжките са в 5 стандартни цвята.
- RAIL-SYSTEMS обкови за плъзгане
- RUSTICO обкови за капаци
- ESPAGS английски шпанолети
Области на компетенстност
- Противовзломна технология (i.S.-Противовзломни-ролкови цапфи)

Със своята i.S.- противовзломна система на заключване МАКО предлага едно от най модерните решения за заключване на пазара: Противовзломната i.S.- цапфа и специално разработения за нея противовзломен i.S.- насрещник имат възможност да се регулират във фалцлуфта от 10 до 14 мм.
Характерно за противовзломния МАКО насрещник за брава за PVC профили е 4мм дебелина на обработената масивна стомана в областта на заключване.
- Технологии за покритие (TRICOAT обков)
- Услуги и консултация


АЛБИО ЕООД
АЛВИК1 ЕООД
АЛКАТЕМ ЕООД
БИЛДИНГ ГРУП
ДЖОРД ЕООД
КОМАТЕК КМТ ООД
НИКА БГ ООД
ПРЕМИУМ ПЛАСТ ЕООД
БЛАДИМ
ЕЛ-ТЕСТ
КАМБЕРА И СИН БГ ЕООД
ЛИНК ООД
ЛУКСПЛАСТ ЕООД
ЧЕРВЕНКОВ ЕООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.