Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

РОСАЛ - Търсим дистрибутори из цялата страна !

Пишете ни

РОСАЛ - Търсим дистрибутори из цялата страна !Росал ЕООД — Хасково е директен вносител на стилни интериорни и входни врати, и аксесоари за врати, за България, Европейския Съюз, Русия и др.

Росал ЕООД е директен вносител на широка гама от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Предлаганите от Росал врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни интериорни и входни врати в различни цветове и модели, Росал Ви помага да намерите практично и оригинално интериорно решение за Вашия дом или офис.
Фирма Росал е предпочитан партньор в мащабното обзавеждане на офиси и промишлени сгради, ресторанти и хотели. Интериорните и входни врати на Росал дават на Вашия дом уют, топлина, комфорт и сигурност.
Росал предлага релефни и остъклени врати от иглолистно дърво с MDF плоскости и с PVC покритие в изискани и актуални цветове. Материалите, от които са изработени вратите на Росал, са изцяло съобразени с екологичните изисквания за опазване на околната среда. Интериорните и входни врати на Росал са необходимо допълнение към цялостния комфорт на Вашето жилище или офис.

Росал ЕООД е директен вносител на висококачествени слънчеви колектори и системи произвеждащи гореща вода.

Слънцето е най-големия енергиен източник на земята и ние трябва да се научим да използваме тази енергия пълноценно защото тя е неизчерпаема, абсолютно безплатна, достъпна е за всички и безвредна за хората. Фирма Росал следва развитието на новите технологии, свързани със системите за слънчево затопляне на вода с вакуумни тръби.
Фирма Росал ЕООД извършва комплексно обслужване по проектирането, изграждането и поддръжката на слънчеви системи за топла вода. Нашата главна цел е да предлагаме ефективни, качествени и сертифицирани слънчеви колектори на българския пазар. Слънчевите системи на Росал са надеждни и енергоспестяващи и спомагат за опазването на околната среда.
Росал ЕООД Ви предлага 5 модела слънчеви колектори и системи които превръщат слънчевата светлина в топлинна енергия. Бъдете независими от непрекъснатото покачване на цената за електроенергията със слънчевите колектори и системи на Росал.

Фирма Росал Ви предлага високо качество на разумна цена.
Oфис: гр. Хасково, бул. България 3,
038 651134 , 0898 425 040
rosal_eood@abv.bg
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.