Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PR Статия: Фирма БЛИК Трейд ще участва на Международно техническо изложение WDP / BALKAN 2009 София

Пишете ни
Фирма БЛИК Трейд ще участва на Международно техническо изложение WDP / BALKAN 2009 София (03.02 – 06.02.2009г.)

На 03.02.2009г. в София е откриването на първия иновативен международен специализиран панаир на Балканите WDP / BALKAN 2009 прозорци, врати, профили, фасади, производство на елементи от стъкло и дърво. Панаирът е посветен и на изключително актуалните теми „Eнергийна ефективност“ и „Aлтернативни източници на енергия“.

На панаира фирма Блик Трейд ще представи продуктовата си гама на PVC профили за прозорци и врати. Изложението ще се проведе в Интер Експо & Конгресен Център София. Успоредно с панаира WDP / BALKAN 2009 в съвместно сътрудничество с ift Розенхайм ще проведат международен конгрес на тема “ Прозорци, врати и фасади “, на който ще се представят най – новите постижения на технологиите, изследователската дейност и икономиката.

За тези, които сега стартират с дейността си фирма BLICK предлага идеалната възможност да получат информация, консултации, материали и оферти на продуктите с марка BLICK. Търговските консултанти на BLICK ще посрещнат своите настоящи и бъдещи клиенти на изложбения си щанд в зала 4, щанд 4/B7 от 3 – 6 февруари. ОТКРИЙ СВОЯ ПРОФИЛ С BLICK!
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.