Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

ТРИПЛАСТ ЕООД - PVC Дограма

Пишете ни
Сайт:   www.triplastbg.com
За нас PVC Дограма Al дограма Обков Вътрешни щори Външни щори Комарници 
РVС прозорците предлагат всички предимства които днес може да се очакват от един прозорец: отлична топло и шумоизолация, красив дизаин и лесна подръжка. Коефициентът им на топлопроводимост е нисък, което предполага много добри изолационни свойства.

Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, т.е. подобряват качествата на профилите.

Вградената в PVC-профилите стоманена армировка осигуряват нужната здравина на профилите.

Thyssen INOUTIC Polymer е един от водещите немски производители на PVC профилни системи с качество клас А за прозорци, врати, зимни градини и фасади. Продуктите представят повече от 40-годиншен опит в технологията за обработка на пластмаси. Благодарение на това се постигат отлични технически характеристики и високо качество.

За по-голямо удобство на своите клиентити фирмата работи и със следните профили:

  • Тhyssen INOUTIC

Thyssen INOUTIC

5 камeрена система

Благодарение на шир. на профила 71 мм със стъклопакет от 24 мм. или 32 мм. изработен от 2 флоатни стъкла, постига оптимален коефициент на топлоизолация от: U = 1.3 W/ mK и звукоизолация до 40 dB. Въз основа на неговото изпълнение в различни равнини пасва на всеки архитектурен стил и свързва модерния дизайн с най новите аспекти на техниката. Предимства на прозорците в един поглед :
  1. Широчина на профила от 71мм. и 5 камерната технология правят възможен най-високия коефициент на топлоизолация U=1,3 W/mk
  2. Големи стоманени камери Стомани с голям инерционен момент което прави прозоречните конструкции много стабилни
  3. Еднаква армировка в касата и крилото
  4. Екструдирани сиви уплътнения
Thyssen INOUTIC
EFORTE 6 камерна система

Шесткамерната профилна система EFORTE на Thyssen е най-новата разработка на прозоречния концерн, с цел постигане на оптимална термо и звукоизолация. Също така шестте камери налагат уголемяването на профила и чрез овалния дизайн на крилото и касата е постигнат изключително оригинален и модерен вид, достоен да бъде част и от най-луксозния интериор. Тя изпълнява изискванията за термоизолация /Коефициент на термоизолация 1,1 W/m K/ и звукоизолация до 50dB

  • VEKA Профили за прозорци и врати

5 камeрена система


Повече от 1000 профилни геометрии с качество от клас A по DIN EN 12608
Многокамерни профилни системи с широчина 70 мм
Различни по дизайн, степен на изолация, област на приложение  • KMG Профили за прозорци и врати

4 камeрена система

Прозорците, изработени с профила KMG могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което ги прави идеално решение за всеки клиент. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на инстритута ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил, а именно: Uw = 1,6 W / (m2 . K)

  • PROFILINK Профили за прозорци и врати

4 камeрена система

PROFILINK Lux" е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се откроява със своя красив дизайн и крило с полуизместени равнини.
frame depth 60mm
4 chambered system
Uf= 1.3 W/m2K
5 камeрена система

"PROFILINK Premium" е 5-камерна система с дълбочина на профила 70мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се откроява със своя красив дизайн и възможността да се реновират стари прозорци (с каса Renovation), както и да се монтират прозорци без нуждата за довършителна работа (с каса Zet).
frame depth 70mm
5 chambered system
Uf= 1.3 W/m2K
PVC Дограма ( 8 ) AL Дограма ( 4 ) Промоции ( 27 ) Вътрешни щори ( 3 ) Външни щори ( 1 ) Комарници ( 2 ) Брошури ( 1 ) Статии ( 4 )
Централен офис
Адрес: гр. София, бул. "Мадрид" № 7
тел.: 02 / 943 71 78, 02 / 943 70 29, 089 980 62 94
мейл: dograma@triplastbg.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.