Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

ТРИПЛАСТ ЕООД - Al дограма

Пишете ни
Сайт:   www.triplastbg.com
За нас PVC Дограма Al дограма Обков Вътрешни щори Външни щори Комарници 
Характеристики Алуминият е лек материал, метал. Той е устойчив на големи температурни промени, не корозира, запазва своите якостни характеристики във времето, т.е. на практика не старее. Алуминият не съдържа токсични вещества и е пожаро и земетръсоустойчив. Подходящ е за изработка на прозорци, витрини, входни врати, вътрешни интериорни врати, вътрешни преградни стени Алуминият не променя и външния си вид през годините. Не се нуждае от никаква поддръжка, освен почистване.

Алуминият е топлопроводим материал. За това, когато търсим топлоизолационен ефект решението е алуминиева дограма с прекъснат термомост доближава топлоизолационните характеристики на PVC. "Термо" алуминият позволява поставянето на механизми с многоточково затваряне. Алуминиевата дограма може да се оцвети в много голяма цветова гама по каталог на RAL цветовете са над 800.

Система "Пони"Алуминий студен профил

Ситемата „Пони “ на Алтест е 37,5 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт проектирана е така че да изпълнява външни и вътрешни архитектурни предложения, където не е необходим термо-мост.
Богатия обхват профили, модерни аксесоари и гуми от ЕPDM е гаранция за перфектно водооттичане и безупречна работа в различните ситуации. Серията работи и с двуплоскостни механизми. Възможни са вариянти на неотваряема, отваряема – вертикална, хоризонтална дограма, отваряема около централна ос прозорци, както и комбинации отваряеми и неотваряеми секции врати.
Система „Пони „ е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна външна и вътрешна. Богатата гама основни профили /каси/ и стъклодържачи  дават възможност за използуване на единично стъкло /4-10мм/ и стъклопакети 18 мм.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.Система "Ескимос"Алуминий с термомост

Системата „Ескимос „ на Алтест е 53 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт, съобразена с изискванията и размерите на обкова – панти, заключалки и др. Тя е система с прекъснат термомост, с полиамид на касовия профил 24 мм. и 20-22 мм. на крилото.
Състои се от обширен набор профили за всякакъв род решения.
Системата „Ескимос” на Алтест е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна, вътрешна и външна /централната гума е специално разработена за серията /.
Богатата гама основни профили и стъклодържачи дават възможност за използуване на стъклопакети 24 мм. Това е модерна алуминиева система, задоволяваща най-новите архитектурни тенденции при направата на врати и прозорци, където е необходима термо- изолация. Това позволява интегрирането и във всякакви климатични условия и различни сгради.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.
PVC Дограма ( 8 ) AL Дограма ( 4 ) Промоции ( 27 ) Вътрешни щори ( 3 ) Външни щори ( 1 ) Комарници ( 2 ) Брошури ( 1 ) Статии ( 4 )
Централен офис
Адрес: гр. София, бул. "Мадрид" № 7
тел.: 02 / 943 71 78, 02 / 943 70 29, 089 980 62 94
мейл: dograma@triplastbg.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.