Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Продукти в категория Външни щори от всички фирми

Пишете ни
  • стр.:
  • 1
  • (от 1 до 2, общо: 2)

Външни щори от ЛУКСПЛАСТ ЕООД

Публикувано на 16.09.2009 г.
от фирма ЛУКСПЛАСТ ЕООД

Външни щори

Предимства на Външни Ролетни Щори от LUXPLAST

Заради многобройните си качества външните ролетни щори са практична и трайна инвестиция. Качеството и издръжливостта са гарантирани от използването на висококачествени материали (преди всичко алуминий). Разнообразието от цветове и дизайн помага да се реализира всяко желание.
·         Спестяване на енергия
Затворени ролетните щори имат висока топлинна изолация заради въздушния слой между ролетната щора и прозореца. По този начин се намаляват разходите за отоплителние и енергия. Алуминиевите ролетни щори осигуряват ефикасна защита срещу дъжд, сняг, градушка, вятър и слънчева радиация.
 
·         Защита срещу кражба
Плаши нарушителите и има очевидна закрила срещу кражба.  Възможност за монтиране на датчик, свързан директно с охранителната система във вашия дом. По този начин се осигурява гарантирана превенция срещу взлом.
 
·         Защита на очите
Ролетните щори осигуряват висока защита срещу неприятните погледи на случайни минувачи и съседи. Насладете се на защитата на личния живот в собствения си дом. Ролетни щори нагоре / ролетни щори надолу.  
·         Защита от шум
Ролетните щори осигуряват ефективна защита срещу шума и замърсяването. Спиш по-добре, независимо дали през нощта или през деня. Алуминиевата ламела е пълна с пенополиуретан, което подобрява изолацията и намалява значително нивото на шума.
 
 

 

Външни ролетни щори

Публикувано на 29.07.2008 г.
от фирма ТРИПЛАСТ ЕООД
Външните щори изключително успешно защитават дограмите, независимо от вида им, предотвратяват конденза по стъклата шумо и топлоизолират. Намаляват максималната температура в стаята от 5 до 15 градуса без да се използва климатик.
Създават въздушна възглавница пред прозореца и по този начин намаляват загубите на топлина през зимата.

* Алуминиевите ролетни щори показват най-добри качества от гледна точка на шумо и топлоизолация, надеждност на механизмите и охранителни функции. Ламелите им са изработени от алуминий с полиуретанов пълнеж. Имат изключително надеждни механизми на задвижване, както и възможност за различни начини на управление /табакера, манивела с двигател и дистанционно управление/.

* PVC щори в два варианта:

- PVC ламели с кутия и мехаизъм на алуминиева щора, имащи сходна шумо и топлоизолация с алуминиевите щори, но с ограничени охранителни функции и ширината на щората (до 140 см.);

- Кутия и ламели от PVC, а страничните водачи изцяло от алуминий. Подходящи са предимно за обикновени дървени дограми;
  • стр.:
  • 1
  • (от 1 до 2, общо: 2)
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.