Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Продукти в категория Вътрешни щори от всички фирми

Пишете ни
  • стр.:
  • 1
  • (от 1 до 4, общо: 4)

Вътрешни щори от ЛУКСПЛАСТ ЕООД

Публикувано на 16.09.2009 г.
от фирма ЛУКСПЛАСТ ЕООД

Вътрешни щори

Вътрешни хоризонтални щори

Произведени са от алуминий, с ширина на ламелата 25 мм или 16 мм с дебелина 0.22 мм. Материалите са с висока степен на еластичност и здравина. Трайността на цветовете е гарантирана. Съвършенството на механизмите за управление позволява нормалното и безаварийно функциониране дори на щори с по-големи размери.Възможност за монтаж пред и между стъкла /при дървена дограма/. Предлаганите модели MAXI STANDART и MAXI LUX, се изработват по немски лиценз и са предназначени за монтаж върху PVC и алуминиева дограма. Богатата цветова гама включва над 30 разцветки.

 

Вътрешни роло щори

Широка гама от цветове и декори! Елегантни и стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Произведени са от едноцветни и жакардови платове в богато разнообразие от цветове и десени. Предлаганата система на изпълнение е Елегант - изработена със заоблена алуминиева кутия и алуминиеви водачи в цвят - бяло, кафяво и 6 имитации на дърво. Изключително подходяща за PVC и алуминиева дограма.

 
 

 
Вътрешни плисе щори

Плисе щоритекомбинират модерен дизайн и контрол на светлината, температурата и видимостта. Могат да се монтират на голям спектър от прозорци с неправилни форми, запазвайки своята функционалност и различни форми на управление. Произведени са от платовете с 20 мм гънки и  предлагат специфичен вид и гама от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи.Изключително практично решение е щората „ден и нощ", която представлява комбинация от два различни плата с различна светлопропускливост. Алуминиевите и пластмасови елементи на щората са в бялцвят.
 

 
  
Вътрешни вертикални щори

Изработени от текстилни материи, защитени със специална промазка, антистатични, негорими, особено плътни–не пропускащи светлина, с изключително лесна поддръжка. Ламелите на текстилна основа са с размер 127 мм и 89 мм. Предлагаме и специална изработка модели за скосени под различен ъгъл прозорци. Механизмите за управление /гредата/ позволяват захващане на щората за таван или стена. Богатата цветова гама включва над 120 разцветки.

Вътрешни хоризонтални щори

Публикувано на 29.07.2008 г.
от фирма ТРИПЛАСТ ЕООД
Хоризонталните щори са широко разпостранени у нас поради свята универсалност и практичност. Произвеждат се от алуминиеви ламели с различна ширина – 16 мм. и 25 мм.Предлагат се в над 30 различни цвята /матирани и металик/ както и дървесна имитация.
Семплият и стилен дизаин ги прави подходящи както за жилищни сгради така и за офиси и производствени помещения.
При дървена дограма позволяват монтаж, както пред стъкла така и между стъкла. Предлагаме и модели които са специално разработени за РVС и Алуминиева дограма.

Вертикални щори

Публикувано на 29.07.2008 г.
от фирма ТРИПЛАСТ ЕООД
Вертикалните щори са изработени от висококачествени антистатични платове с висока степен на износоустойчивост. Предлагат се с ширина на ламелата 127 мм. и разнообразна цветова гама. Монтират се както за самия прозорец, така и за тавана. Механизмите на управление позволяват ламелите да се събират в левия или десния край, както и да се разделят на две части /в двата края/
Със своя красив дизаин успешно заместват завесите в дома. Придават уют и елегантност на помещението.

Роло щори

Публикувано на 29.07.2008 г.
от фирма ТРИПЛАСТ ЕООД
Роло щорите са вътрешни хоризонтални щори от плат с голямо разнообразие от десени и платове. Покриват плътно прозореца и спомагат за подобра топлоизолация през летните месеци. Предлагат се в два вариянта: система с водачи и без водачи.Роло щорите с водачи са подходящи за отваряемите части на прозорците.Изработват се от антистатични материи и са лесни за подръжка.
  • стр.:
  • 1
  • (от 1 до 4, общо: 4)
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.