Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PR Статия: Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто! „Неда – Цвет” ООД

Пишете ни
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто! „Неда – Цвет” ООД

Здравейте, бихте ли представили себе си и ръководената от Вас фирма. Какъв е предметът й на дейност и нейната структура?

Здравейте, аз съм Здравко Кръстев - управител на „Неда – Цвет” ООД и мой бизнес партньор е Стефан Костов. През декември 1994 год. основахме фирма „Неда-Цвет” ООД, по това време повечето от фирмите както и ние бяхме дистрибутори на по-големите фирми за дограма и щори. С течението на годините и натрупания опит поехме риска сами да изготвяме ПВЦ и Алуминиева дограма, охранителни ролетки. Риска ни бе увенчан с успех, това ни даде стимул да продължим и разширим дейността в сферата на услугите - изработката и монтажа на алуминиеви окачени фасади, стъклени витрини.

Производствената база се намира на територията на гр. Бургас кв. Лозово с площ около 3000 кв.м. Разполагаща с административна сграда и три производствени звена, а от скоро и със склад. В администрацията са заети 6 човека с отговорни длъжности, отговарящи за постоянното качество на производство и монтажа, също така и удовлетворяване желанието на крайния потребител.

За изготвянето на готовата продукция се грижат 8 служители, за монтажа отговарят 12 служители. Те са квалифицирани в тази област и спокойно можем да кажем, че съвестно си вършат задълженията.

В средата на 2007 год. „Неда-Цвет” ООД внедри системата за качество ISO 9001:2000. От тук нататък нашите цели са да приложим и затвърдим този нелесен процес.

От началото на 2008 год. сме официални представители на ПВЦ профил с марка Schlüssel и аксесоари за ПВЦ - VHS. Schlüssel е профил непознат до сега на нашия пазар, качеството му не отстъпва на ничие друго и ние като ценители на това смятаме, че спокойно можем да работим с него и дори да го разпространяваме.

VHS е фирма производител на аксесоари и обков за едно и двуосови механизми на ПВЦ врати и прозорци.

Вашето мото е„ "Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто", бихте ли ни разказали как го избрахте и какво се крие зад него?

Това е цитат на Уинстън Чърчил. Неговата личност е оставила голяма следа в историята на света. Особата му се характеризира като харизматична, борбена, неотказваща се пред нищо, стараеща се да постигне добри резултати в начинанията си.

Ето защо ние избрахме именно това мото за девиз на „Неда – Цвет” ООД. Знаем, че с него носим голяма отговорност. Затова се стараем да работим и предлагаме само най-доброто на пазара и на клиентите си.

Кои са Вашите партньори и защо избрахте да работите точно с тях?

Наши партньори са Alumil, Etem, Schlussel и VHS.

Ние също търсим най-доброто. Сред многобройните фирми на пазара, те са с утвърдени имена не само в България, но и на много места по света. През годините сме работили само с тях. Те предлагат едни от най-качествените профили и аксесоари. Качеството както при нас, така и при тях е много важен и водещ фактор. Ето защо сме избрали именно тях за наши партньори.

Какви са най-често реализираните от Вас обекти и можете ли да ни разкажете малко повече за някои от тях?

Реализираните обекти на “Неда–Цвет” ООД до сега са както големи строителни фирми, така и малки клиенти. За нас вида на клиента не е приоритет, важно е това, което желае да можем да изпълним и крайния резултат да е удовлетворяващ за двете страни. Ще ви дам за пример някои от нашите вече готови обекти:

Хипермаркети “Мосю-Бриколаж” - Възложител „АТ Инженеринг” ООД гр. София - 1502 кв.м.

Жилищни кооперации к/с Меден Рудник гр. Бургас – Възложител „ГМ Строй” ООД - 4240 кв.м.


Жилищна кооперация Хоризонт в гр. Поморие – Възложител „Цвети 90” ЕООД - 642 кв.м.

Жилищна кооперация в к/с Меден Рудник гр. Бургас – Възложител ”Д мобил” ООД - 809 кв.м.

Търговски център Кридо к/с Меден Рудник гр. Бургас, Възложител „Кридо” ООД - 1044 кв.м.

Информирани ли са клиентите, които идват при Вас, знаят ли какво точно искат и какви въпроси Ви задават най-често?

В офисите са наети компетентни консултанти, които биха могли да отговорят на техните въпроси и да им помогнат. При нас идват клиенти някои от които знаят какво търсят, залагат на високото качество, на материалите и изпълнение. Други предпочитат компетентността на нашите офис сътрудници, за да ги насочват в избора на вида дограма, дизайна, начина на изпълнение. Желанието на крайния клиент е най-важното за нас. Целта ни е да им предложим и предоставим услуга, която да отговаря на техните изисквания, а на тези, които не разбират или не са толкова наясно технически да оправдаем доверието, което са ни гласували.

Какви съвети бихте дали на крайните потребители?

В момента на нашия пазар има много фирми както малки, току-що прохождащи, а също така и големи доказа ли се. В случая ще възползвам да си направим малко реклама. Нека изберат нас или колеги от нашия ранг работещи, знаещи какво правят и предлагат. Нека качествената на дограма, нейната изработка и не на последно място името бъде приоритет за тях.Благодаря Ви за вниманието.
С най-добри пожелания от мен и екипа на „Неда-Цвет” ООД
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.