Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Там, където ръждата и корозията нямат шанс!

Пишете ни
Там, където ръждата и корозията нямат шанс!


В летните жеги всеки търси прохладния климат на морския бряг, влажният въздух с мирис на море и незабравимата гледка на изгрева през прозореца.  За да не бъде помрачена тази романтична картина от кафяво-червеникавия цвят на ръждясващия обков по вашата дограма, фирма КОМАТЕК-КМТ, основен представител на обков МАСО иска да Ви запознае и да Ви предложи висококачествения продукт МАСО TRICOAT. Той е  разработен от специалистите на МАСО и е предназначен за дограма в зони с високо съдържание на вещества, предизвикващи корозия на метала.
   

Революционно покритие за обков против корозия!


 

    Революционното покритие MACO TRICOAT притежава превъзходни качества за приложение в области с повишено съдържание на сол във въздуха или при наличието на химически активни вещества. При теста с разпрашен солен разтвор са постигнати най-високи стойности съгласно Германския промишлен стандарт DIN 50021-SS. Освен това MACO TRICOAT притежава висока устойчивост срещу химическите атаки на киселини и луги. Покритието на горна и долна панта каса се извършва по специален метод за прахово нанасяне. Финно структурираната повърхност е крайно устойчива на корозия и драскане, отблъсква водата и мърсотията. Изискванията, поставени от МАСО при теста с разпрашен солен разтвор,  съгласно DIN 50021-SS, са 600 часа при макс. 5%-ен дял бяла ръжда и 1 000 часа при макс. 5%-ен дял червена ръжда.


Сфери на приложение

    Обковът е подложен на атмосферни и промишлени влияния, водещи до ръжда и правейки го неизползваем. Поради тази причина MACO TRICOAT има  много широко приложение и може да се използва и като стандартен обков. Това би ви гарантирало сигурност и дългосрочна употреба. Използването му е задължително на места, където антикорозионната устойчивост на галванично поцинкованите повърхности е недостатъчна.

Сферите за приложение са много и разнообразни. Фирма КОМАТЕК-КМТ  като основен представител на марката МАСО, препоръчва задължителна употреба на  MACO TRICOAT  в следните обекти:
  • Крайбрежни или островни обекти
  • Обекти с концентрация на пари на млечната киселина  (мандри,  млекопреработвателни предприятия)
  • Обекти с трайно влияние на хлорни пари (плувни басейни, бани)
  • Помещения , трайно подложени на висока влажност (мазета, перални)
  • При дървесни видове, съдържащи дъбилни вещества (дъб)
  Благодарение на уникалното си трипластово покритие обковът TRICOAT
осигурява дългосрочно и безпроблемно използване, без да се притеснявате от ръжда и други дефекти по металната част на дограмата Ви.

 
Най-високо качество при видимите части на обкова!


Горната и долната панта са частите от обкова, които са видими и са изложени най-много на корозионните сили, затова те се третират по специален метод за прахово нанасяне.
Това покритие на горна и долна панта предлага не само висока антикорозионна защита, но е същевременно устойчиво на драскане, отблъсква вода и мърсотия.        
                                                                  
                                                  

 


В какъв цвят може да се поръча MACO TRICOAT?

TRICOAT се произвежда единствено в светлосив тон.
Този цвят е и оптическо решение със стил за всяка врата и прозорец.


Специалните винтове MACO TRICOAT са гарант за качество!

Към общия пакет MACO TRICOAT се предлагат и произведените специално за случая винтове. Те предотвратяват контактната корозия и така гарантират дълъг живот на прозореца.

  Асортимент винтове
В асортимента има 3 размера/ 2 вида винтове:
За дърво и за пластмаса
4,0 x 22 3,9 x 25
4,0 x 30 3,9 x 32
4,0 x 40 3,9 x 38 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.