Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PR статия: Металните Врати «СПРИНГ»

Пишете ни
Металните Врати «СПРИНГ»

     Преди малко повече от двадесет години входната метална врата беше толкова екзотична, колкото днес са камината и зимната градина в дома. Днес положението е променено и дом без метална входна врата ни се струва доста несигурен, а обитаването му – не дотам безопасно.

     Дружество “СПРИНГгруп” ЕООД е основано през 1998 г. с основна дейност строителсво на жилищни и административни сгради.

     През 2005 г . фирмата откри цех за производство на Пластмасова и Алуминиева дограма и започна внос на Метални , Блиндирани и Интериорни врати от водещи производители в Китай в началото за своите обекти.

     Поради големия интерес на строителни фирми и отделни клиенти към вратите и дограмите през 2006 г. фирмата създаде търговски отдел с представителства в цяла България.

В какво се състои предимството на Китайските метални врати?

     Китайската промишленост се развива с невероятни темпове, при това в сегашно време наблюдаваме прехода от количествен ръст към високо качество.
     Съвременните китайски врати много се отличават от ширпотреба в края на 90 -те години на миналия век : те са надеждни , функционални и естетични. Освен това цените на произведените в Китай метални врати остават сравнително ниски, което е и една от основните причини за интереса към тях.

Кое е доброто при вратите «СПРИНГ»?

     На пръв поглед вратите , които продаваме не се отличават от други врати внос от Китай. Но това е само на пръв поглед. Специалистите могат да отличат използването на висококачествени материали при изработката на вратите – ламарини, панти, заключващи механизми, дръжки и други.
     В сътрудничество с нас Вие можете да бъдете уверени в това , че:
  • При нас ще намерите голям избор и складови наличности на метални врати «СПРИНГ» , произведени за нашата фирма във водещи компании от Китай.
  • Ние ще монтираме купената от нас врата във всеки дом при това с възможно най-малки корекции на светлия отвор за монтаж – това се дължи на специфичните размери по БДС , с които са съобразени произведените в Китай врати «СПРИНГ».
  • Изпълняваме гаранционен и следгаранционен ремонт на вратите ( естествено , ако е възникнала такава необходимост )
  • Винаги можем да Ви консултираме по всички въпроси свързани с вратите и обезопасяването на Вашето жилище.
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.