Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

АРИС - Профили

Пишете ни
Сайт:   www.aris-bg.com
За нас Поликарбонат Обекти Светли куполи Климакомпютър Хидроизолации Профили 

Прозорците и вратите направени от профилите Функе Груп /Funke Gruppe/ се изготвят от PVC с висока устойчивост на удар. Със своята превъзходна, копринено матова блестяша повърхност, материалът гаранира дълготрайност, устойчивост при различни климатични условия и особено лесни за подръжка прозорци и врати. Тези фактори са гаранция за една изключитено изгодна инвестиция.

 

Предимството на профилите Функе Груп /Funke Gruppe/ е, че нямат почти никакви архитектурни ограничения - те могат да се използват за ново строителство и при саниращи дейности. С възможностите на тези профили се съхранява дори и уникалния характер на историческите сгради.

 

Профилите Функе Груп /Funke Gruppe/ се произвеждат в Германия от опитни кадри, съгласно европейските качествени норми и под непрекъснат контрол. Производителят Funke Kunststoffe е сертифициран по DIN ISO EN 9001.

Профили ХЕЛИОС

Профилите ХЕЛИОС спестяват разходи за енергия и дават на прозорците и вратите висока собствена стабилност. Укрепването на обкова се извършва винаги на две стени или чрез специални винтови канали. Отводняването и проветряването се извършва чрез предните камери

  • Характерен признак на тези профили са скрито поставените уплътнения на стъклото
  • Елегантният дизайн, със своята копринено матова блестяща повърност, не изисква специални грижи и издържа на въздействията на околната среда и климатичните промени
  • Равният полегат фалц позволява лесно почистване на прозоречните рамки
При използването на профили ХЕЛИОС не се поставят почти никакви ограничения. Възможни са различни варианти: завъртащи, накланящи се или фиксирани прозорци и врати, комбинация на елементи и специални конструкции, които изпълняват всички желания.
Профили ФЕНИКС

Профилите ФЕНИКС спестяват разходи за енергия и дават на прозорците и вратите висока собствена стабилност. Укрепването на обкова се извършва винаги на две стени или чрез специални винтови канали. Отводняването и проветряването се извършва чрез предните камери.

  • Характерен признак на тези профили са скрито поставените уплътнения на стъклото
  • Елегантният дизайн, със своята копринено матова блестяща повърност, не изисква специални грижи и издържа на въздействията на околната среда и климатичните промени
  • Равният полегат фалц позволява лесно почистване на прозоречните рамки
При използването на профили ФЕНИКС не се поставят почти никакви ограничения. Възможни са различни варианти: завъртащи, накланящи се или фиксирани прозорци и врати, комбинация на елементи и специални конструкции, които изпълняват всички желания.
Статии ( 1 )
Централен офис
Адрес: 1632 София, ул. Монтевидео № 66
тел.: 02/9379 555
факс: 02/9379 505
мейл: aris@aris-bg.com
Регионален офис Пловдив
Адрес: Пловдив, ул.Брезовско шосе № 147 (бивша яйцебаза)
тел.: 032/96 00 22
факс: 032/96 00 22
мейл: aris_pb@abv.bg
Регионален офис Хасково
Адрес: Хасково
тел.: 03710/233, 0898 510 200
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.