Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

За нас

Пишете ни
  "Прозорци и врати в България" е интернет каталог, предоставящ информация за всички фирми, които произвеждат, внасят и търгуват с профили, обков, стъкла и стъклопакети, прозорци, врати, щори, заключващи системи, машини за производство на дограма и др.

 Стараем се да Ви улесним в търсенето на партньори: партньори за съвместен бизнес или производители/търговци на дограма за изпълнение на вашето желание като краен клиент. Ако сте краен клиент, можете да се възползвате от нашият конструктор, с който да изпратите запитване до всички фирми в нашият каталог.

Ние сме убедени в предимството, ефективността и гъвкавостта на интернет.

Интернет в днешно време – това са стотици хиляди хора, които са образовани, социално активни и с доходи над средните. Всички те ползват интернет за получаване на информация, необходима за вземане на решения за придобиването на дадена стока или за ползването на дадена услуга. Именно за това интернет е прекрасна рекламна сцена, на която се появявят не само големи, но и средни и малки фирми.

Ето защо рекламата в интернет сега е най-популярна – ползвайте я смело и няма да съжалявате. Желаем Ви успех!

Ние успяваме, защото систематизираме информацията и я правим общодостъпна, 24 часа в денонощието, 365/366 дни в годината. По този начин постигаме ефективност и бързина в контактите между партньори и клиенти.

Ние се стремим да изпипваме детайлите до съвършенство.

Вашите мнения и потребности диктуват развитието на този сайт!
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.