Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Въпроси и отговори с Вени Цветкова от Ел-Тест

Пишете ни
Защо да сменим дограмата си с PVC такава?

Ако дограмата Ви е от онзи стар вид, при който вятъра и водата безпрепятствено нахлуват в стаята, а боядисването й ви се струва все по-досадно, ЕЛ-ТЕСТ Ви препоръчва да я смените. Инвестицията за един апартамент бързо се възвръща чрез последващи икономии в сметките за отопление. PVC – то или т.нар. поливинил-хлорид заема все по-голям дял от продажбата на прозорци за дома и офиса. Това се дължи на факта, че този материал обединява в себе си положителните характеристики на дървото и алуминия, но без техните отрицателни качества. Дървото има нужда от сериозна поддръжка, обикновения алуминий е силен проводник на топлина, а алуминият с прекъснат термомост е по-скъп. Освен това сме свидетели на все по-нарастващата нужда от опазване на околната среда. PVC материалът е екологичен продукт, разработван от натурални суровини и подлежащ на рециклиране, с което напълно се вписва в материалите от ново измерение. Днес в масата на PVC-профилите се добавят различни смеси, които да му придадат нужната устойчивост. Въпреки това всяко PVC е различно, в зависимост от производителя, качеството на технологията и състава. Запознайте се подробно с вида профили, които смятате да поръчате. Купувайте разумно.


Какво е значението на стъклопакета?

Стъклопакетът е около 80% от прозореца. В съчетание с коефициента на толпоизолация на профилите можете да постигнете перфектна изолация на Вашето жилище. Общият коефициент на проводимост на прозореца е съчетание от каса + крило + уплътнение + стъклопакет.


Имате конденз?

Именно заради добрите изолиращи свойства на новопоставената дограма въздухът в помещението не може да циркулира свободно навън. Това води до събирането на по-голямо количество влага, която "полепва" по стъклата. Ако в помещението няма фактор, който допълнително да изсушава въздуха (напр. Климатик или друг уред за отполение), влагата не може да се изпари. Достатъчно е да отваряте прозорците си 2-3 пъти на ден за по 10 минути, за да прогоните влагата и да освежите въздуха.Венета Цветкова
ЕЛ-ТЕСТ

За контакти:
София 1632, кв. Овча купел, ул. Президент Линкълн №88
Телефон: 0888 955 902
E-mail: vtsvetkova@el-test.com
http://dograma.el-test.com/
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.