Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

КАКВО НОВО НА СТРОЙКО ТАЗИ ГОДИНА: ИНОВАЦИИ ПРИ ВРАТИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ ОТ ДЪРВО

Пишете ни
КАКВО НОВО НА СТРОЙКО ТАЗИ ГОДИНА:
ИНОВАЦИИ ПРИ ВРАТИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ ОТ ДЪРВО

И тази година на 34 тото изложение „Стройко 2000” КАМБЕРА И СИН ще зарадва своите клиенти с първокачествено обзавеждане за дома.
Суперстилната трислойна дървена дограма от немски иглолистни, дъбови и махагонови профили и луксозните интериорни врати с  уникален дизайн и технологично съвършенство на КАМБЕРА И СИН могат да бъдат разгледани и изпробвани на щанда на фирмата на първия етаж в НДК.
 
ИНОВАЦИИ ПРИ ВРАТИТЕ: Тази година КАМБЕРА И СИН предлага за пръв път на българския пазар иновационната интериорна врата за оптимизирано отваряне при тесни пространства. Тя изглежда стилна и красива, отваря се просто и леко – като обикновена врата, но поднася приятна изненада – крилото се прибира странично до касата, благодарение на специалния механизъм с изместваща се ос на отваряне. Така влизате свободно без крилото на вратата да е ограничено от стени или съседни мебели. Разполагате с по-голямо отваряемо пространство и свобода на движение, без да дърпате, плъзгате, местите и без да се промъквате през отвора.


И  най-важното предимство на тази врата: отваряемостта е в двете посоки. Можете да отворите крилото навътре или навън според пространството и според личното ви удобство. Никога не се налага, затворени в килера, да отваряте вратата дърпайки към себе си и чудейки се как точно да се разминете с крилото. Тази врата ви дава всичко, което досега предлагаха отделните решения за тесни пространства, но избягва техните недостатъци. Тя съчетава широката отваряемост на плъзгащите врати, компактното прибиране на хармониките и двупосочното отваряне летящите крила. 

А как ще изглежда: така както вие си я представяте. КАМБЕРА И СИН работи по индивидуален проект за всеки от своите клиенти. Вратите, които произвеждаме, могат да бъдат от МДФ панели в богата цветова гама и влагоустойчиви лакове с UV филтри, Могат да са покрити и с естествен дъбов фурнир по Ваш избор, тониран така, че съвършено да се вписва в домашния интериор. Вратите се остъкляват, фрезоват и декорират според Вашето виждане и вкус. Идеи за стилни интериорни врати, можете да получите не само отнашите мостри на щанда на СТРОЙКО, но и от снимки на над 300 изпълнени модела по уникален дизайн. Заповядайте!
 
ИНОВАЦИИ ПРИ ПРОЗОРЦИТЕ:  Тази година към суперкачествения дървен профил на немската фирма Мюнхингер и стъклопакетите с нискоемисионни стъкла КАМБЕРА И СИН добави нови измерения на качеството:
дистанционерът с топъл кант и самопочистващите се стъкла на стъклопакета BIOCLEAN.


Информация за тях можете да откриете на страницата ни в интернет:  www.cambera-bg.com
или на място
по време на изложение СТРОЙКО от 24 до 30 март 2010 год. на първия етаж на НДК.

Заповядайте!

Екипът на КАМБЕРА И СИН


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.