Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

НОВАТА PVC ПРОФИЛНА СИСТЕМА ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ КЬОМЕРЛИНГ - 88 Плюс

Пишете ни

    Системата  KÖMMERLING 88 +  е нова профилна генерация за прозоречната индустрия. Отличава се с оптимална дълбочина на профила 88мм, с модерен дизайн и перфектни пропорции. Представлява високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Специалната  лицензирана форма на металното усилване на профилите създава и допълнителна седма камера в сърцевината на профила, която също е от значение при отчитането на показателите на топло- и шумоизолация. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра. Не на последно място те са важни и за защитата от прах и замърсявания от всякакъв характер не само на дограмата, но и на цялото жилище.

 По-голямата технологична дъблочина на профила, както и повечето камери допринасят за повишаване на статиката на профилите и изработените от тях архитектурни конструкции и елементи. Благодарение на нея могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на правилното архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Иновативното  трето уплътнение във фалца на профила има ефекта на допълнителна топло- шумо и прахозащита.

От друга страна, стандартен за системата е тройният стъклопакет, с дебелина до 52мм. Съчетан с използването на новите видове стъкло намиращо се и  на българския пазар в последните години – всесезонно или „енерджи” например, както и развитието на технологиите за производство на стъклопакети, този елемент води до  значително подобряване на цялостните показатели на новите прозорци, врати и витрини.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща. Uf-стойностите на готовите конструкции се движат, според решението, в диапазона 1,0 до ≤0,8 W/(m²K).

Доколкото интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности, както на статика така и на топло- и шумоизолация, значително се подобряват и показателите на сигурността и икономическата целесъобразност на дограмата, а от там и на строителния обект като цяло.

88+ е пример и в екологично отношение: производителят на марката  е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в прясната смес изключително и само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова основа.

СИСТЕМАТА  88+ С АЛУМИНИЕВА КАПАЧКА

    За системата  Кьомерлинг 88+ вече е изцяло разработена и възможността за поставяне на алуминиева капачка от външната страна. Предимството на тази възможност се състои в това, че така се съчетават добрата топлоизолация, която предоставя дограмата от ПВЦ по принцип и още повече тази система, с възможността за постигане на еднакъв външен вид, когато дограмата се поставя наред с алуминиева окачена фасада или облицовка от еталбонд например. Алуминиевата капачка може да се оцветява във всички цветове по системата RAL, включително тези от тип металик.

СИСТЕМА 88+ ЗА ПАСИВНИ КЪЩИ

     Освен за нормална дограма, системата 88+ е разработена и сертифицирана и във вариант за Пасивни къщи.  Изработени по специален начин и със съответен стъклопакет, както и монтирани според съвременните изисквания,  архитектурните конструкции от тази система отговарят напълно на изискванията за „пасивна къща” – т.е. осигуряват стойности на топлоизолация под 0.8W/(m²K). Дискусията за изграждането на т.н. пасивни къщи набира скорост и у нас през последните години.

ВЪРХОВО ПОСТИЖЕНИЕ

     Обобщено за новата система профили на Кьомерлинг  може да се заключи, че това е едно иновативно, върхово постижение в областта на прозоречната индустрия. То отговаря на съвременните изисквания в областта на строителствто като цяло, а така също и по отношение на на топло- и шумоизлацията на сградите в частност.

Юнипласт ООД разполага с техническа и технологична възможност да произведе и предложи дограма изработена с новите профили във всички варианти – бяло, цветно, с алуминиева капачка и т.н. Разполагаме и с профили на склад.

Потърсете ни!
ЮНИПЛАСТ ООД
София, октомври 2011 г. 

 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.