Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Промоция, точно когато Ви е най-необходима!

Пишете ни

Ето, че месеците на студ и мрак отминаха и дългоочакваните топли и слънчеви дни дойдоха. Време е да се справим и с предизвикателствата, пред които ни изправят ярката слънчева светлина и късите, горещи летни нощи.
Пряката слънчева светлина е важна и необходима за комфорта и уюта в стаята, но също така е важно да успеем да предпазим помещението от прегряване.
Климатът в България е умерено-континентален, с топло лято и сравнително хладна зима. Температурите през лятото често надхвърлят 35 градуса на сянка, което изправя пред истински тест системите за климатизация на сградите. Ето защо особено важно значение имат аксесоарите за защита от прегряване на подпокривния етаж, където нагряването е най-силно.
Ние специалистите от ВЕЛУКС знаем как да се справим с това, тъй като вече 70 години ВЕЛУКС произвежда покривни прозорци и се грижи за комфорта и уюта през всички сезони.

външна ролетна щора ВелуксОптимална топлинна защита през лятото

Външните аксесоари – сенници и външни ролетни шори са най-ефективни за предпазване от силното слънце и неизбежното прегряване.

Външна ролетна щора ВЕЛУКС (SSL- соларни, SML- електрически) е най-високия клас продукт на пазара, пригоден за многостепенна защита на покривния прозорец ВЕЛУКС.
ВЩора със соларен панел от Велуксъншна ролетна щора ВЕЛУКС предлага шест защитни функции в едно.
Не допуска лятната жега, позволява да се пести енергия през зимата, защитава стъклото на прозореца от повреди и счупване, намалява шума, контролира достъпа на светлина и осигурява безопасността и неприкосновеността на личния живот.
От 2012 година външна ролетна щора ВЕЛУКС има нов дизайн, който дизайн бе отличен с престижни нагрreddot награда за дизайн за Велуксади iF design, Red Dot Design award.
В тазгодишните номинации взеха участие 1800 производителя и дизайнери от 58 държави и бяха представени 4515 продукта. Външната ролетна щора ВЕЛУКС получи приза "red dot honourable mention".

 С радио вълни IO-homecontrol ® -  най-съвременна технология се задвижват соларните (SSL) и електрически (SML) варианти на външните ролетни щори ВЕЛУКС IF награда за дизайн за продуктите на Велукс
До 95% се намалява топлината, която идва от директното слънчево греене със спускане на външна ролетна щора ВЕЛУКС.

Външният сенник ВЕЛУКС е също много ефективен и защитаващ от жегата продукт, който е и с по-достъпна цена.
Сенникът е изработен от здрава, инертна, устойчива мрежа от фибростъкло, която в долния край на крилото има кукички и при отваряне на прозореца се закачва, като по този начин външният сенник се разпъва върху стъклопакета. С него топлината, която идва от  от директното слънчево греене намалява между 80-90% в зависимост от оплетката.
Използвайки сенника намалявате топлината и не блокирате гледката отвътре навън. Предлага се както с ръчно задвиждане, така и с електрическо задвижване, с възможност за соларно захранване.


Затъмнителни щора – перфектно затъмнение и декорация!
Както външните ролетни щори ВЕЛУКС, така и затъмнителните щори ВЕЛУКС Ви гарантират абсолютно затъмняване на стаята. Те правят стаята ви напълно тъмна.  Облъчваме с хиляди-ватова светлина и тествааме пълното затъмняване, което получаваме със затъмнителните щори на ВЕЛУКС спуснати до долу. За да се изключи всяко възможно отражение, сме боядисали в черно дори  гърбовете на страничните релси на нашите щори, и сме добавили черни уплътнения между страничните релси на щорите и касата на прозореца. Уплътненията спомагат щорите да прилягат по-добре и елиминират всички отражения.
Идеалното решение за Вашата спалния са затъмнителните щори ВЕЛУКС, които се предлагат в 40 цвята и запазват своя блясък дълги години. При монтиране и на  допълнително отразително покритие отвън, с релси отстрани, затъмнителните щори ВЕЛУКС не пропускат дори и един слънчев лъч да обезпокоява съня Ви.

Инженерите от ВЕЛУКС, с помощта на Карим Рашид създадоха нова дизайнерска колекция от 8 десена затъмнителни щори. През декември 2011, колекцията бе отличена с най-старата и престижна награда за дизайн в света - GOOD DESIGNTM. Иновативност, продуктова концепция и оригиналност са критериите, по които са отличени най-добрите подукти в света.

3 в 1 с термо щори ВЕЛУКС
Успяхме да съчетаем трите най-важни свойства (контрол на светлината, контрол на топлината и декорация) в един продукт - Термо щора ВЕЛУКС
 
Контрол на светлината
Термо щора ВелуксОт голямо значение за  нашето здраве и благосъстояние имат добрия климат в помещенията и голямото количество дневна светлина.
Въпреки всички позитиви директната слънчева светлина може да предизвиква отблясъци на монитора или телевизора, или да смути съня ни. Ефективният контрол на светлината е задължителен за помещенията за спане и работа. С термо щора FHC от ВЕЛУКС можете лесно да регулирате кога и колко светлина да постъпва в помещението.

 
Контрол на топлина
ЧетFHC Термо щора Велуксрите сезона в България са ясно изразени. През зимата топлината в стаята е ценна, а през горещите летни дни целта е да охладим помещението. Това можем да постигнем с Термо щора ВЕЛУКС, която е еднакво ефективна през зимата и лятото. С уникалната си структура, тип „пчелна пита”, с алуминиево покритие отвътре FHC е ефикасен терморегулатор на загубите и приходите на топлина.

Декорация
Термо щорите ВЕЛУКС  се отличават както с практичност, така и с елегантен външен вид, предлагани в девет елегантни цвята специално предназначени за покривни прозорци ВЕЛУКС, те са единствените по рода си на пазара. Щорите могат да бъдат позиционирани в различни части на покривния прозорец, както и изцяло да затъмнят помещението, благодарение на подвижната си долна и горна релса.

Свеж въздух без насекоми
Проветрете помещението, без да се притеснявате от насекоми, използвайки комарник ВЕЛУКС. Той е отлично решение с прозрачна мрежа и тънък алуминиев профил, може да бъде добавен към всички видове покривни прозорци ВЕЛУКС. Лесно се монтира и е удобен за работакато лесно може да се комбинира с щори ВЕЛУКС. 

Важна част от качествата на всяко изделие е също опростеното и лесно монтиране. Pick&Click!® е системата за монтаж на ВЕЛУКС, а именно, изберете и поставете! Покривните прозорци на ВЕЛУКС идват с предварително поставени държачи за щори.  Монтажът на щорите става за броени минути, просто ги поставете в държачите им.

ВЕЛУКС  предлага 10% отстъпка от 14 май до 30 юни за всички вътрешни и външни щори и сенници. Без игри, без томболи и скрити условия! Ще получите Вашата отстъпка веднага в момента на покупката! Поръчка и покупка на щори и сенници ВЕЛУКС можете да направите във всички големи строителни вериги, складове и магазини в цялата страна. В голяма част от магазините ще намерите и мостри на всички материи и цветове щори и сенници, както и демонстрационен щанд на продуктите в реален вид. Това ще Ви позволи лесно да изберете най-подходящия за Вас продукт!

ВЕЛУКС България ЕООД
ул. Пелистер 6, кв. Павлово
София 1618
тел. 02/ 955 99 30
0885 002 032
bulgaria@velux.com
www.velux.bg
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.