Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Вече 70 години №1 в Света

Пишете ни

Вече 70 години №1 в Света

Историята доказва онова, което нито рекламите, нито слуховете могат. Тя не подлежи на корекции, а предоставя факти, а когато фактите говорят …
Една съвсем истинска история
През 1941 г., воден от желанието да съживи и преобрази подпокривния етаж с изобилие от дневна светлина и свеж въздух, датският инженер-Вилум Кан Расмусен изобретява и монтира своя първи покривен прозорец ВЕЛУКС. Името не е случайно. То се получава то съчетание на основните функции на покривния прозорец – ВЕнтилация и ЛУКС (мерна единица за осветеност).
Днес, 70 години по-късно, ВЕЛУКС е водеща търговска марка за строителния бранш в Европа и Света. Марка, синоним на качество, издържливост и елегантен дизайн. Както един клиент от Франция, който строи къща за гости край Гоце Делчев казва: „Да имаш покривни прозорци ВЕЛУКС в дома не е само необходимост. Това е въпрос на престиж и вдига продажната цена на целия имот”.


Стремеж към непрекъсната промяна
През последните десетилетията VELUX Груп създава по-добра жизнена среда като доставя дневна светлина, свеж въздух и изключителна гледка под покрива. От изобретяването на първия покривен прозорец ВЕЛУКС до днес , процеса по усъвършенстване на продуктите никога не е спирал. Следват редица патенти и разработки през годините. В модерните лаборатории на Групата, ВЕЛУКС продуктите са подложени на многобройни тестове за качество, издръжливост и надеждност. Въпреки, че за клиенти и партньори марката ВЕЛУКС е символ на високо качество, компанията винаги се е стремяла да изненада клиентите си с уникален дизайн, водещи технологии и конкурентни цени.


Здравословна и приятна атмосфера
Здравето на хората и комфорта в помещението са основен приоритет на архитектите и инженерите от ВЕЛУКС Груп. Целта на компанията е не да следва непрестанно променящите се норми за енергийна ефективност и зелена архитектура, а да поставя нови, по-високи стандарти.

Енергоспестяващи стъклопакети, естествени материали и екологични източници на енергия са само част от стратегията за по-ефективни и по-устойчиви продукти.

Дизайн като никой друг
Едно е сигурно – малка частица изкуство е достатъчна, за да преобрази таванското помещение. Както казва един български художник, професор в Художествената академия: „Всички продукти ВЕЛУКС са като произведения на изкуството”.

Партньорството с известни дизайнери е част от инициативите на ВЕЛУКС. Безупречният успех на дизайнерска колекция затъмнителни щори Карим Рашид, както и продукта-чудо – светлинен тунел на Рос Ловгров доказва, че единомислието по отношение на достъпа до естествената светлина създава изкуство без граници.

Подарък за 10 години пълна гаранция
Вече 70 години продуктите ВЕЛУКС доставят светлина, гледка и свеж въздух на тавана.
Въпреки огромния натрупан опит, нашия поглед не е обърнат назад, а напред към бъдещето. Високи технологии, модерен дизайн, качествен продукт и достъпна цена - това е нашата формула на успех.

Отдавна правим покривни прозорци. По-отдавна от всеки друг производител днес!
70 години са прекрасен повод да Ви подарим 10 години гаранция.

От 1 октомври до 30 ноември 2012г. подаряваме на нашите клиенти термоизолационен комплект BDX 2000, който дава 10 години пълна гаранция.  Подаръкът можете да получите в момента на покупката на покривен прозорец + обшивка + щора или сенник ВЕЛУКС от нашите дистрибутори в цялата страна.
Повече информация за промоцията можете да намерите на www.velux.bg.

ВЕЛУКС България ЕООД
Пелистер 6, Павлово
Тел.: 02/ 955 99 30
Моб.: 0885 002 032
www.velux.bg


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.