Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PENOSIL на Българска Строителна Седмица в Експо Център София

Пишете ни

PENOSIL на Българска Строителна Седмица в Експо Център София

 Krimelte OU е производител на свързващи уплътнители и строителни пяни. Компанията, базирана в Естонската столица Талин, е основана през 1994 г., а производството в Естония започва през 1998 г. От този момент Krimelte OU много бързо прераства от търговска компания във водещ производител в Европа.

Поради факта, че Естония се намира в регион със суров северен климат, изискванията за качеството на продуктите ни са изключително високи. Следвайки непрестанно изменящите се нужди и претенции на пазара, ние постоянно подобряваме качеството на произвежданите продукти и увеличаваме продуктовата гама. Много от нашите клиенти и партньори са професионални потребители – това доказва, че сме в състояние да Ви гарантираме възможно най-доброто качество, обслужване и цени.

Бързо обслужване, гъвкавост и стабилност са ключовите думи, които описват работата ни и нашия млад екип. Krimelte е стартирала като търговска компания и затова ние вярваме, че можем да разберем по-добре от всеки друг ежедневните интереси и необходимости на нашите клиенти и партньори. Широката гама от висококачествени продукти PENOSIL е подходяща за използване както от професионалисти, така и за домашни нужди. Продуктите PENOSIL се продават в близо 30 страни по света.

Кримелте България ЕООД
е създадена през октомври 2009г. в отговор на нарастващия интерес към продуктите PENOSIL.
Следвайки опита, придобит в годините на бурно и успешно развитие, екипът на Кримелте България предлага на българския пазар обслужване на високо професионално равнище, подобаващи складови наличности и достъпност на продуктите PENOSIL за потребители от всички нива. На партньорите си ние осигуряваме също и навероятна маркетингова и рекламна подкрепа с цел по-успешна реализация на марката.

Посетете ни на Българска Строителна Седмица в Експо Център София от 09.03-13.03.2010, Зала I, щанд 1А

 
Кримелте България ЕООД
1000 София
Ул. Сердика 22, ет.3, офис 5
Тел/факс: 02 / 983 50 32
GSM: 088 51 66 697
e-mail: bulgaria@penosil.com
www.penosil.com


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.