Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Кримелте България представи продуктите PENOSIL на Българска Строителна Седмица

Пишете ни

Кримелте България представи продуктите PENOSIL на Българска Строителна СедмицаПредставянето на Кримелте България на Българска Строителна Седмица 2010 (9-13 Март), предизвика голям интерес от страна на посетители и участници. Интересен за дейността си продукт откриха много компании, занимаващи се с дистрибуция на строителни материали, строителни компании, професионални потребители. Този факт доказва, че разнообразната гама от висококачествени продукти PENOSIL е в състояние да задоволи нуждите и интересите на изключително широк кръг потребители.

„Кримелте България е създадена в отговор на непрекъснато нарастващото търсене на продуктите PENOSIL – коментират от компанията. – Младият ни и динамичен екип налага на българския пазар един доказан в годините модел - обслужване на високо професионално равнище, гъвкавост, стабилност, коректно отношение към нашите партньори и клиенти, подобаващи складови наличности и достъпност на продуктите PENOSIL за потребители от всички нива. В много кратки срокове този модел на поведение и прецизно подбраната стратегия дадоха своя положителен ефект.”

По време на изложението екипът демонстрира някои иновативни продукти, вярвайки в доброто им бъдеще на българския пазар. „Стартирала като търговска компания, Krimelte най-добре осъзнава ежедневно променящите се и нарастващи интереси и необходимости на нашите клиенти и партньори – споделят от компанията. – Ето защо нашият устрем е насочен към непрестанно усъвършенстване на предлаганите продукти, както и към внасяне на все по-голямо разнообразие и богат избор в продуктовата гама на PENOSIL.”

Разкривайки потенциала и амбициите на българския пазар, представянето на Кримелте България намери изражение в много нови партньорства. Огромният интерес към разпространението на PENOSIL разкри нови възможности за увеличаване популярността на марката. От Кримелте България са разработили и прилагат стабилна маркетингова и рекламна стратегия с цел партньорите им да намират сигурна и лоялна подкрепа за своя бизнес.Кримелте България ЕООД
1000 София
Ул. Сердика 22, ет.3, офис 5
Тел/факс: 02 / 983 50 32
GSM: 088 51 66 697
e-mail:  bulgaria@penosil.com
www.penosil.com


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.