Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PENOSIL - Изпълнен с Качество!

Пишете ни

PENOSIL - Изпълнен с Качество!

 Развитието на европейските пазари на строителни материали, включително и в България, се характеризира със съществени и динамични промени. В условията на икономическа рецесия те станаха по-уязвими по отношение на качеството на продуктите и цените.
В днешно време строителните работи са невъзможни без използването на уплътнителни пяни. Надеждно закрепване на елементи, уплътняване на фуги, термична защита и акустична изолация се осъществява посредством уплътни-телни пяни. Съществува голям избор на пяни, предлагани от различни производители на пазара на строителни материали в България. Затова става все по-трудно да се направи избор на висококачествен продукт. Независимо от богатия избор, все повече експерти дават предимство на продуктите PENOSIL пред останалите.

Естонски производител с безупречна репутация

 Krimelte, естонски производител и член на "Wolf Group”, произвежда висококачествени продукти с марката PENOSIL – запазена търговска марка на дружеството. Марката е създадена през 1998 г. и от тогава се развива бързо. В момента Krimelte е един от най-известните производители на пяни и уплътнители в цяла Европа. Строителната химия на Krimelte превъзхожда своите конкуренти с високото си качество, широка сфера на приложение и разумна цена. Маркетинговите проучвания и положителните отзиви и препоръки от партньори и контрагенти на компанията, свидетелстват за безупречна репутация на продуктите PENOSIL, използвани в тежки условия.

Днес продуктите на Krimelte се изнасят основно в Европа. Компанията предлага широка гама от висо кокачествени продукти, както за професионални потребители, така и за битови нужди в над 30 страни по света, включително Великобритания, Швеция, Дания, Япония, Бразилия, Австралия, Норвегия и др.


Богатата продуктова гама на PENOSIL e изпълненa с качество

Уплътнителните пяни от продуктовата гама на PENOSIL представляват иновативни, високо-качествени продукти, които могат да бъдат включени в така наречената група "супер пяна" поради тяхната изключителна производителност, отличаваща ги от конкурентните продукти на пазара на строителни материали. Те се характе-ризират с хомогенна структура, както и ниско вторично разширение, което осигурява постигане на отлични резултати при отрицателни температури.

Пистолетните пяни PENOSIL Gold Gun получиха всеобщо признание. Тази продуктова линия включва висококачествени еднокомпонентни строителни пяни, създадени за употреба от професионалисти. Основното предимство на пистолетната пяна PENOSIL Gold Gun е възможността за прилагане при много ниска влажност на въздуха. Това е единствената строителна пяна, която може да бъде ефективно използвана при отрицателни температури до -18°C. Освен това PENOSIL Gold Gun се харак-теризира с ниско вторично разширение.

Уплътнителната пяна PENOSIL Gold Gun 65 се радва на широко разпространение на пазара, характеризирайки се с увеличен обем – до 65l.
Пяната от този тип е комбинация от най-силните предимства на пистолетната пяна PENOSIL Gold Gun с добри икономични показатели, което позволява
да се извършва повече работа, спестявайки време и  средства.
Ако се колебаете, коя пяна да изберете - серия Gold на PENOSIL е най-доброто решение. Продук-тите от серия Gold са подходящи за всяка дейност, работата ще бъде по-бърза, а резултатът безупречен и устойчив в продължение на много години.

PENOSIL Easy Gun - универсална уплътнителна пяна, придоби голяма известност в последно време. Основното предимство е в лекотата и удобството за работа, както с пистолет за пяна, така и с приложения апликатор. Уникалният апликатор, разработен от инженерите на Krimelte, позволява постигането на резултати, максимално добли-жаващи се до тези при използването на пистолет. PENOSIL Easy Gun е предназначена както за професионални потребители, така и за „направи си сам”.

 
Усилията на Krimelte са фокусирани не само върху пяните с марка PENOSIL. Почистващите кърпички PENOSIL представляват сравнително нова разра-ботка в портфолиото на компанията. Благодарение на уникалната си формула, кърпичките могат да почистят почти всичко, не увреждат повърхността и не водят до корозия. Кърпичките могат да се използват дори за почист ване на ръце - те се предлагат в удобни опаковки и са дерматологично тествани, разполагат с мека структура и не изсушават кожата.

Уплътнителите с марка PENOSIL също имат отлична репутация и се радват на непрекъснато нарастващо търсене на пазара. PENOSIL General Silicone е един от най-популярните уплътнители от серия Gold. Продуктът притежава всички предимства на лепила и силикони, и е подходящ за всяко приложение. PENOSIL General Silicone е изключително устойчив на температурни колебания в диапазона от -60°C до +180°С.
 
Продуктовата гама на PENOSIL предоставя изключително разнообразен избор от пистолетни пяни, силикони, акрилни и полиуретанови уплътнители, покривни материали, уплътняващи ленти, течни пирони, водо- и хидроизолационни продукти, продукти за дърво и бетон, лепила почистващи препарати, инструменти,  пожароусртойчиви пяни и пожаро- и топлоустойчиви уплътнители, отговарящи на приложимите норми и международни стандарти за качество ISO 9001.


Подробна информация за продуктовата гама PENOSIL можете да откриете на www.penosil.com  или в представителството на PENOSIL за България.

 
Кримелте България ЕООД
1000 София
Ул. Сердика 22, ет.3, офис 5
Тел/факс: 02 / 983 50 32
GSM: 088 51 66 697
e-mail: bulgaria@penosil.com
www.penosil.com


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.