Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Правилни стратегии, които гарантират развитието на Krimelte

Пишете ни

Навременна реакция на промените в икономическата среда и правилни стратегии, които гарантират развитието на Krimelte


Консолидираният оборот за първото шестмесечие от 2010 г. на Krimelte OÜ, производител на изолационна пяна и свързващи уплътнители, който изнася продуктите в повече от четиридесет страни и принадлежи към Wolf Group, е 28.3 милиона евро, като е нараснал с повече от 50% в сравнение с резултатите за същия период от миналата година. Компанията прогнозира да продължава тази положителна тенденция и също да изпълни бюджета си през втората половина на финансовата година.

Обещаващите финансови резултати от първото полугодие имат тясна връзка с разширяването на спектъра от страни, в които Krimelte изнася, в сравнение със същия период от миналата година и със значително по-стабилната ситуация на експортните й пазари. Положителните резултати бяха повлияни също и от критичните решения, инвестициите в производството и развитието на организацията на продажбите в началото на икономическата криза. "Благодарение на планираните мерки и стратегии, избрани в началото на икономическата криза, Krimelte успя да увеличи своя оборот, което може да се види в нашите текущи финансови резултати.", каза Алар Салум, изпълнителен директор на Krimelte, описващ значението на правилните решения взимани в трудни времена.

Според прогнозите на Салум, цялостният резултат от финансовата година все още може да покаже един малко по-консервативен процент на растеж на оборота на компанията. "Въпреки доброто начало, все още следим отблизо ситуацията на експортните пазари, тъй като не всички пазари се възстановяват от кризата еднакво. Все пак, още очакваме да изпълним бюджета си през второто шестмесечие на годината, което ни дава основание да очакваме общ годишен ръст на продажбите от 25%.", добавя Салум.

Krimelte е водещ европейски производител на изолационна пяна и свързващи уплътнители със седалище в столицата на Естония и е бил награден със званието Износител на Годината в редица случаи. В допълнение към завода, намиращ се в Естония, Krimelte създаде производствени предприятия и в Русия, и Дания. Krimelte изнася своите стоки в други страни като Русия, Украйна, Казахстан, Румъния, България, Хърватия, Испания, Германия, Япония и Бразилия. Тази година Krimelte започна да изнася и в Нова Зеландия, Израел, Кипър и Португалия.

Миналата есен Krimelte реши да обедини всички компании от групата, участващи в продажбените и производствените дейности под една корпоративна шапка, наречена Wolf Group. Wolf Group обединява всички търговски и производствени фирми в Естония и в чужбина, както и търговските марки PENOSIL и Tempsi.

Продажбите на групата Krimelte за 2009 г. възлизат на 813 млн. EEK с печалба от 62 млн. EEK преди данъчно облагане.

За допълнителнa информация:

Алар Салум
Изпълнителен директор
Krimelte ОÜ
Tel.: +372 605 9300
alar.salum@krimelte.com  

Ивери Марукашвили
Ръководител Комуникации
Krimelte ОÜ
Mobile: +372 53 411 813
iveri.marukashvili@krimelte.ee
www.krimelte.com


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.