Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Wolf Group увеличиха продажбите си и разшириха пазара

Пишете ни

Бързо развиващите се Wolf Group увеличиха продажбите си и разшириха пазара си в нови екзотични страни


Тази година, Wolf Group изнесе строителни пяни и уплътнители в повече от четиридесет страни, отчитайки 53 млн. Евро продажби през първите девет месеца - това означава ръст от над 30% спрямо същия период през 2009 година. Доброто представяне през първите три тримесечия е повлияно от благоприятните икономически условия на външните пазари и фокусирането върху растежа на групата чрез разширяване към нови пазари. Wolf Group току-що подписа споразумение с водещи южноамерикански търговци на дребно, и скоро ще започне да изнася строителна химия за Чили, Перу, Аржентина и Колумбия.
Според изпълнителния директор на Wolf Group - г-н Алар Салум, тяхната успешна експанзия към новия континент се основава на одита на системата за управление на качеството, изискана от потенциалния дистрибутор. Резултатите от одита напълно удовлетвориха критериите на клиента. "Международна одиторска фирма извърши задълбочен одит, като се фокусира върху целия производствен процес от снабдяването с материали до доставката на готовата продукция", каза Салум за първия одит в историята Wolf Group, поискан от международен клиент.
"Чили има много активен строителен пазар. Перу, Аржентина и Колумбия също са във възход.", каза Салум, за да опише наскоро добавените пазари в портфолиото на Wolf Group. Той добави, че практиката на използване на уплътнители и пяна постепенно се разпространява и развива в тези страни. Wolf Group също участва в строителната програма за жилища след земетресението в Чили - първото пробно жилище, в което са използвани системите за стени Tempsi, вече е  реализирано в Чили.
В допълнение към нарастващата мрежа за износ на Wolf Group и все по-стабилизиращата се икономическата среда на целевите пазари, финансовите резултати през първите три тримесечия също са доказателство за важните решения и инвестиции (в производството и развитието на структурата на продажбите), направени в първите дни на рецесията.
През есента на 2009 година, Krimelte реши да обедини всички дружества от групата, които са специализирани в продажбите и производството под една марка - Wolf Group. Wolf Group обединява всички вътрешни и международни продажби и производствени поделения на Krimelte, както и търговските марки, PENOSIL и Tempsi.
В допълнение към фабриката в Естония, Krimelte (Wolf Group) има още две фабрики в Русия и Дания. Експортната мрежа на Wolf Group включва много страни, включително Русия, Украйна, Казахстан, Япония и Бразилия. Тази година, Wolf Group вече добави и Нова Зеландия, Израел, Кипър, Португалия и Чили.

За допълнителнa информация:

Алар Салум
Изпълнителен директор
Krimelte ОÜ
Tel.: +372 605 9300
alar.salum@krimelte.com  

Ивери Марукашвили
Ръководител Комуникации
Krimelte ОÜ
Mobile: +372 53 411 813
iveri.marukashvili@krimelte.ee
www.krimelte.com
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.