Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

Най-престижната награда на Естония за предприемачество бе присъдена на Krimelte

Пишете ни

Най-престижната награда на Естония за предприемачество бе присъдена на Krimelte


Enterprise Estonia, Естонската търговско-промишлена камара и Конфедерацията на работодателите в естония присъдиха на Krimelte, част от Wolf Group, наградата Design Applier 2011. Design Applier за 2011 година е една от категориите в наградите за  предприемачество, която признава естонските компании, постигнали икономически успех с оригинален дизайн, и насърчаващи местните компании за сътрудничество с естонски дизайнери.

Наградата за предприемачество е най-високото отличие и най-дългото съревнование в Естония, което се присъжда на фирми и предприемачи. По време на състезанието, най-успешните са избрани в шест бизнес области, които се считат за най-важни за държавата.

Krimelte последователно и стратегически реализира дизайнерски проект от 2005 година насам. Компанията се фокусира върху дизайна на продукта, включвайки графики, както и известни индустриални дизайнери. В допълнение, Krimelte използва дизайнерски решения и в своята мотивационна система за работници и партньори, където Wolf Grup се превърна в отделна марка.


За повече инфпрмация:
Ивери Марукашвили
Ръководител Комуникации
Krimelte ОÜ
Mobile: +372 53 411 813
iveri.marukashvili@krimelte.ee
www.krimelte.com
 


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.