Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

PENOSIL GoldGun 65+ всесезонна - Пистолетна пяна с нова иновативна формула.

Пишете ни

PENOSIL GoldGun 65+ всесезонна -  Пистолетна пяна с нова иновативна формула.


 Естонският производител на строителна химия Кримелте ОУ добави още един уникален продукт към своя асортимент – изцяло нова иновативна формула, която няма еквивалент на пазара и е подходяща за  професионални потребители и битови нужди.
GoldGun 65+ предлага 43% повече пяна в сравнение със стандартна пяна: може да покрие до 20 метра фуга (5см.), докато една стандартна пяна покрива до 10-12м. Това е първият продукт (пяна) на пазара с екологична формула. Преминал е 5-степенен качествен контрол и има плътна и гладка структура. Осигурява възможност за работа през цялата година и максимален резултат при  изключително ниски температури на  работа – от -20⁰С до +30⁰С. Продуктът се отличава с интелигентна клетъчна структура, контролирано вторично разширение и висока скорост на съхнене. Времето за образуване на коричка е 8-10 минути, пълно изсъхва при +23⁰С в рамките до 12ч., а при +5⁰С – до 18ч. Пяната е много икономична и изключително подходяща за работа при големи обеми и висока консумация. Позволява прецизна дозировка и притежава силни залепващи свойства. Термо и звуко-изолира (индекс на звукоизолация 60db). Може да се боядисва с бои на водна основа след втърдяване.

Подходяща е за употреба на открито и закрито, за монтаж на врати и прозорци, за фиксиране на плоскости и тръби, запълване на пукнатини и фуги.

За да отговори на нуждите от продължаване на строително-монтажните дейности и през зимните месеци, и да представи продукта на пазара, Кримелте България предлага на своите клиенти и партньори първия внос от продукта на промоционални цени.
 Кримелте България ЕООД
1000 София
Ул. Сердика 22, ет.3, офис 5
Тел/факс: 02 / 983 50 32
GSM: 088 51 66 697
e-mail: bulgaria@penosil.com
www.penosil.com
 


 


 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.