Дограма
За нас  |   Участие  |   Реклама  |   Контакти  |   Форум  |   Новини
Начало

АЛКАТЕМ ЕООД

Пишете ни
АЛКАТЕМ ЕООД
За нас PVC Дограма Al дограма Обков Щори и аксесоари Обекти 
Фирма "АЛКАТЕМ" ЕООД започва производството на дограма през 1996г. В нея работят 15 служители с техническа квалификация и дългогодишен опит в бранша. Цехът е оборудван с високопроизводителни и модерни машини - "URBAN" и MURAT". Технологичното оборудване за производство на алуминиеви и PVC продукти е достатъчно за големия обем поръчки. Фирмата изполва алуминиеви профили от сериите на "EXALCO", "ETEM", "ALUMIL", "LORENZOLINE" и "ELVIAL". Поради добрите традиционни контакти с гръцките партньори, "АЛКАТЕМ" доставя профили и аксесоари директно от Гърция. За производството на PVC продукти се използват профили на водещи фирми в бранша като : "REHAU", „JERSEY”, "WEISS PROFIL", "INOUTIC (THYSSEN)" и "VIVA PLAST".
     
Профилните системи предлагани от "АЛКАТЕМ" притежават сертификати в съответствие с европейските стандарти. Стъклопакетите са с  високо качество - четири сезонно (високо енергийно) стъкло. В тон с модерните виждания за изолационните качества, голяма част от продукцията на "АЛКАТЕМ" е оборудвана със стъклопакети от нискоемисионно /Ка/ стъкло. С цел максималното улеснение на клиента "АЛКАТЕМ" предлага окомплектоване със щори, противо- насекомни мрежи, первази, козирки и довършителни работи.
През изминалите години фирма "АЛКАТЕМ" е изпълнила сградите на: Втора градска болница, Психиетрична болница - "Карлуково", 41 СОУ, 20 СОУ, 23 СОУ , търговски център в квартал "Овча купел" и много други, но основно работи по малки и средни обекти.

Фирма "АЛКАТЕМ" Ви очаква с различни предложения и промоции всеки месец!
PVC Дограма ( 1 ) Промоции ( 5 ) Статии ( 1 )
Адрес: 1202 София, ул. Козлодуй 69А
тел.: 02/ 832 20 00, 931 06 05;
факс: 02/ 931 06 05
мейл: welichkov@abv.bg
 
Всички оферти за групово пазаруване     Уеб сайт от МедияСофт ЕООД       
Copyright © 2006-2009 «Интернет каталог "Прозорци и врати в България" - всичко за нашата дограма!»
ПВЦ и алуминиева дограма, индивидуални оферти, цени и срокове за изпълнение.